Мінімум продуктів, мінімум часу на підготовку і у вас на столі досить смачна страва.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- лаваш круглий – 4 шт;
- сіль, перець і спеції за смаком;
- яйця – 3 шт;
- сир – 100 г;
- масло вершкове – 10 г;
- ковбаса або шинка – 100 г;
- помідор – 1 шт.
Процес приготування
Яйця трохи збиваємо з сіллю і перцем.
Сковороду змащуємо вершковим маслом.
Виливаємо половину яєць і викладаємо лаваш.
На нього кружечки ковбаси і помідора, тертий сир. Другий лаваш, сир і ковбаса, помідор, лаваш, знову начинка і лаваш. Заливаємо залишок яєчної суміш, накриваємо кришкою і смажимо 5 хвилин, перевертаємо і смажимо ще 5 хвилин.
Порада: щоб було смачніше, коли ви переверне страву на іншу сторону. Посипте тертим сиром, змішаним з нарізаною зеленню і копченою паприкою. В якості начинки беріть будь-які продукти.