22 Листопада, 2024
Абсолютно новий рецепт консервації кабачків, на смак виходять як огірки. Вам дуже сподобається

Абсолютно новий рецепт консервації кабачків, на смак виходять як огірки. Вам дуже сподобається

Розповімо вам, як приготувати кабачки, які будуть вам нагадувати огірки. Така консервація буде розлітатися дуже швидко на вашому столі.

Для приготування вам знадобиться:

  • Кабачки;
  • Часник;
  • Кріп;
  • Лаврове листя;
  • Перець чорний горошком;
  • Перець стрюк;
  • Оцет – 2 столові ложки;
  • Цукор – 1,5 столові ложки;
  • Сіль кухонна – 1 столова ложка.

Спосіб приготування:

  1. Вимийте кабачки та відріжте краї.
  2. Вимийте 1 л банки та простерилізуйте. Вони повинні бути сухими.
  3. Промийте зелень та часник.
  4. Покладіть до кожної банки – невеликий шматочок перцю стрюка, 1 лавровий лист, 3 зубки часнику, 8 горошин чорного перцю.
  5. Наріжте кабачки кільцями, товщиною 1,5 см. Складіть їх щільно у банки.
  6. Зверху покладіть гілочку кропу.
  7. До кожної банки покладіть чисту, металеву ложку. Налийте у банки окріп. Накрийте банки кришками та залишіть постояти протягом 15 хв.
  8. Після злийте воду. На 1 л води, необхідно додати 1 столову ложку солі, 1,5 столові ложки цукру. Закип’ятіть маринад.
  9. До кожної банки додайте 2 столові ложки оцту та залийте маринад.
  10. Закатайте банки кришками та переверніть. Накрийте банки ковдрою та залишіть остигати.

Взимку будете ласувати смачною консервацією.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *