Сьогодні я представляю вашій увазі ще один варіант приготування кабачків – це кабачкова ікра в новому виконанні. Готується така закуска швидко і просто. Цю ікру я не закатую, готую її невеликим об’ємом і ми її відразу ж з’їдаємо.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Це дуже смачна закуска з продуктів, які є на кожній кухні. Тим більше зараз, коли кабачки ростуть в достатку на кожній дачі. Довго варити овочі не потрібно, достатньо приділити приготуванню такого варіанту ікри з кабачків буквально 10-15 хвилин.
Необхідні продукти:
- Кабачок – 1 середній
- Морква – 1 шт
- Цибуля ріпчаста – 1 шт
- Плавлений сир – 130 г
- Кріп – пучок
- Сіль за смаком
Покроковий процес приготування:
1. На розігріту олію викладаю ріпчасту цибулю і натерту моркву.
2. Обсмажую овочі до напівготовності і потім додаю середній кабачок порізаний кубиками. Тушу овочі ще 5 хвилин.
3. Далі додаю сіль і смажу овочі до готовності.
4. Потім остуджую їх і перекладаю в глибоку тарілку. Додаю до овочів вершковий сир.
5. Потім додаю пучок свіжого подрібненого кропу.
6. Далі подрібнюю інгредієнти блендером до однорідної консистенції.
Таку закуску ми їмо як правило зі свіжим хлібом. Інгредієнти для її приготування у мене в холодильнику є практично завжди. Це проста і смачна страва на швидку руку. Смачного!