21 Листопада, 2024
5 років готую кабачкову ікру «навпаки». Всіх подруг на неї підсадила

5 років готую кабачкову ікру «навпаки». Всіх подруг на неї підсадила

Сьогодні я представляю вашій увазі ще один варіант приготування кабачків – це кабачкова ікра в новому виконанні. Готується така закуска швидко і просто. Цю ікру я не закатую, готую її невеликим об’ємом і ми її відразу ж з’їдаємо.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Це дуже смачна закуска з продуктів, які є на кожній кухні. Тим більше зараз, коли кабачки ростуть в достатку на кожній дачі. Довго варити овочі не потрібно, достатньо приділити приготуванню такого варіанту ікри з кабачків буквально 10-15 хвилин.

Необхідні продукти:

  • Кабачок – 1 середній
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Плавлений сир – 130 г
  • Кріп – пучок
  • Сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

1. На розігріту олію викладаю ріпчасту цибулю і натерту моркву.

5 років готую кабачкову ікру «навпаки». Всіх подруг на неї підсадила

2. Обсмажую овочі до напівготовності і потім додаю середній кабачок порізаний кубиками. Тушу овочі ще 5 хвилин.

5 років готую кабачкову ікру «навпаки». Всіх подруг на неї підсадила

3. Далі додаю сіль і смажу овочі до готовності.

4. Потім остуджую їх і перекладаю в глибоку тарілку. Додаю до овочів вершковий сир.

5 років готую кабачкову ікру «навпаки». Всіх подруг на неї підсадила

5. Потім додаю пучок свіжого подрібненого кропу.

6. Далі подрібнюю інгредієнти блендером до однорідної консистенції.

5 років готую кабачкову ікру «навпаки». Всіх подруг на неї підсадила
5 років готую кабачкову ікру «навпаки». Всіх подруг на неї підсадила

Таку закуску ми їмо як правило зі свіжим хлібом. Інгредієнти для її приготування у мене в холодильнику є практично завжди. Це проста і смачна страва на швидку руку. Смачного!

5 років готую кабачкову ікру «навпаки». Всіх подруг на неї підсадила

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *