19 Вересня, 2024
Молитва до ангела-хоронителя

Молитва до ангела-хоронителя

В  житті кожної людини бувають різні періоди.

Як би складно не було, важливо пам’ятати, що ти не один! Адже при народженні кожна людина опиняється під захистом вищої сили. Ангел-хоронитель, який дається кожному при хрещенні, постійно оберігає і намагається захистити, допомогти. А якщо протягом життя людина робить добрі й праведні вчинки, у неї може з’явитися не один, а кілька ангелів-хоронителів.

Молитва до ангела-хоронителя

Дуже часто нам доводиться боротися з проблемами, які складно вирішити самостійно. Якщо життя поставило на твоєму шляху багато труднощів, і тобі здається, що біди атакували, спробуй звернутися до свого небесного покровителя. Він обов’язково тебе почує, якщо ти зробиш це правильно. Головне, щоб молитва була щирою!

Ангеле хоронителю, даний мені на охорону! Щиро благаю тебе: просвічуй мене сьогодні, хорони від усього злого, заохочуй до добрих діл і провадь на спасенну дорогу. Амінь.

Святий Ангеле, приставлений до моєї грішної душі і до пристрасного мого життя, не покидай мене грішного і не відступи від мене за нестриманість мою. Не попусти злому духові володіти мною через пристрасті мого смертного тіла.

Зміцни мої немічні сили в боротьбі з гріхами і наставляй мене на спасенну дорогу. О, Святий Ангеле Божий, охоронителю й захиснику моєї нерозкаяної душі і тіла, прости мені все, чим образив я Тебе за всі дні життя мого, і коли чим погрішив минулої ночі, захисти мене в нинішній день, і охороняй мене від усякої спокуси диявольської, щоб я ніякими гріхами не гнівив Бога мого, і молися за мене до Господа, щоб Він утвердив мене у страху Своїм і показав мене достойним рабом Своєї безмірної благості. Амінь.

Нехай Господь оберігає ваш дім від поганих людей!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *