Багато хто любить аджику за її прекрасний смак, але після термообробки овочів в них залишається не так багато вітамінів. Однак улюблений соус можна приготувати без варіння.
Складові:
- 4 кг помідор;
- 3 перчика чилі;
- 1,5 кг болгарського перцю;
- 200 г часнику;
- 2 с. ложки солі;
- 200 мл оцту.
Приготування:
Перець весь почистити.
З часничку зняти лушпиння.
Все ретельно перекрутити на м’ясорубку.
Потім додати туди оцет, всипати сіль і добре розмішати. Відставити в сторону на 60 хвилин.
Потім потрібно ще раз розмішати і перекласти аджику в чисті сухі баночки.
Зберігати аджику слід в холодильнику. Ми всі її дуже любимо.
Смачного!