29 Березня, 2024
Найняв тещу нянькою. Тепер дивлюся записи зі прихованих камер і змінюю свою думку про неї

Найняв тещу нянькою. Тепер дивлюся записи зі прихованих камер і змінюю свою думку про неї

Бажання допомогти своїм близьким вкрай неоднозначний момент. Моя дружина Світлана намагається допомогти своїй рідні, особливо улюбленій матусі. Вона моя найбільша проблема в шлюбі. Вибачте за стандартне «ниття» від зятя, однак без цього нікуди.

Я працюю програмістом. Заробляю 45 тис. чистими (при середній зарплаті по місту – 10), на хорошому рахунку на роботі, забезпечую сім’ю, дружину даю можливість займатися творчістю і не особливо напружую із заробітком (вона займається рукоділлям і дохід від цього не стабільний).

А тещі все не так. Вічно пиляє мене моралями. Але, не про це.

Вийшло так, що дружині потрібно було відлучитися на два тижні на спец. курси в іншому місті по рукоділлю. Я постійно на роботі (з 8 до 8-9 вечора), з ким залишити нашого Марка? Йому ж всього три з половиною рочки … я вирішив найняти на цей час няньку. Тут включилася дружина:

– Нехай з ним посидить моя мама. Вона добра і все буде добре. Мене яку виховала. А гроші їй заплатиш, вони з татом якраз збирають на дачу.

– Вона ж зла! Як Марк висидить з нею! Я її витримати не можу … – подумалося мені. Однак довелося погодитися. Я найняв тещу нянькою. Дружина була вже дуже наполеглива … в хорошому плані.

Тільки я вирішив підстрахуватися і записати компромат на улюблену тещеньку. У мене якраз був доступ до цих камер і я вирішив їх позичити. Все встановив і чекав. Зараз я сів дивитися запис з камер і я в шоці … я змінив свою думку про тещу!

Вона не тільки стежила за синочком, але і грала з ним машинками, «лего» і намагалася вчити його читання, а після просто читала йому книги. Вона не залишала його на жодну хвилину. Навіть коли він засинав (в обід), вона навіть телевізор не включала, щоб не заважати йому. Читала газети або книги.

Я побачив в ній іншу людину – добра бабуся, якої я раніше не помічав …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *