25 Квітня, 2024
Суміш соди і лимону — дуже ефективна комбінація, яка здатна врятувати життя!

Суміш соди і лимону — дуже ефективна комбінація, яка здатна врятувати життя!

З народження в організмі існує лужне середовище. Правда, з часом через неправильне харчування, шкідливі звички, надмірне вживання алкоголю перетворюють його в кислотне середовище, у якому розвиваються патогенні мікроорганізми та навіть ракові нов0утворення.

Отто Варбург зробив дуже важливе відкриття:  в середовищі, багатому на кисень, ракові клітини не розмножуються. Згодом вчені довели, що в такому середовищі малоактивні віруси, бактерії і грибки. У кислому середовищі відбувається підвищення концентрації CO2, що створює передумови для зростання ракових клітин.

Для того, щоб підтримувати баланс в організмі, кожного дня необхідно приймати суміш соди та лимону. Окрім цього важливо дотримуватися правильного раціону. В принципі, запам’ятати потрібно тільки це,  — свіжі фрукти, овочі і листова зелень — підтримують лужне середовище. Рафіновані продукти, солодощі та алкоголь — окислюють. Це основний принцип.

Лікарі радять вживати лимони, які володіють потужними антиоксидантними властивостями. Лимони ефективні для зниження рівня артеріального тиску, запобігання проблем нервової системи, зниження рівня стресу і покращення нашого настрою.

Саме поєднання лимону і соди здатне нормалізувати ваш рівень рН. Ця чудова комбінація допоможе вам знизити кислотність в організмі і запобігти розвитку раку.

Рецепт

Інгредієнти:

  • сік з 1 невеликого лимона
  • 240 мл води
  • 1/2 ч.л харчової соди

Приготування:

Змішайте всі інгредієнти і випивайте це засіб кожен день, бажано вранці через годину після їжі.

Бажано проконсультуватися у лікаря перед вживанням!

Вам була корисна ця інформація?

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *