15 Травня, 2024
Є ж нелюди, які готові грати з почуттями інших і брехати, брехати й ще раз брехати

Є ж нелюди, які готові грати з почуттями інших і брехати, брехати й ще раз брехати

Історія почалася в кінці серпня, коли в парку зі мною познайомився чоловік. Я гуляла з сестрою і її дитиною, як раптом до нас підійшов знайомитися красивий і весь такий чарівний незнайомець. Він пригостив нас морозивом. У цей момент моя сестра з дитиною оперативно втекли, залишивши мене віч-на-віч з кавалером.

Ми гуляли в парку ще десь годину-півтори, а після він провів мене до будинку. Скажу прямо – чоловік мені дуже сподобався. Справив настільки приємне враження, що ніякими словами цього не передати. Обмінялися телефонами.

Наступного дня він розбудив мене о восьмій ранку. Неділя. Я навіть в порядок себе не встигла привести – а він на порозі з букетом квітів стояв. Я забрала квіти й сказала, що вийдуть через пів годинки. Часу фарбуватися особливо не було, тому заплела волосся в косу, почистила зуби, швиденько намалювалась і вискочила на вулицю. А він мене чекав в машині. Це був прекрасний день – ми вирушили в піцерію снідати, сходили в кіно. У той день все і сталося.

Чоловік був прекрасний. Але мене насторожило те, що його телефон був постійно вимкнений. Виходило, що тільки він міг мені подзвонити, а я йому не могла. Також у нього не було сторінки в соціальних мережах.

Першого вересня я побачила мого чоловіка поруч з жінкою і двома дітьми. Я не знала, як реагувати, перейшла дорогу і стала йти трохи позаду них. Могла чути те, про що вони говорили. З розмови я зрозуміла, що вони одружені, що мій чоловік виявляється любить свою дружину. Я зупинилася і пішла на зупинку.

Увечері у нас з чоловіком була серйозна розмова. Він мені брехав, що не любить свою дружину, що живе з нею лише через спільних дітей і взагалі вони хочуть розлучитися. Але я знала, що це все брехня. Якщо любиш людину по-справжньому – то живеш з нею. А якщо відносини закінчилися, то на них ставиш крапку, але ніяк не слід брехати всім підряд. Пізніше я з’ясувала, що у нього була сторінка в соціальних мережах, просто мені він її не показував. Був зареєстрований під псевдонімом.

Відчула себе використаною й обдуреною. Просто бридко. Є ж нелюди, які готові грати з почуттями інших і брехати, брехати й ще раз брехати! ..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *