18 Травня, 2024
Є проста ознака, що близьким відносинам прийшов кінець, чи то любові, чи дружбі…

Є проста ознака, що близьким відносинам прийшов кінець, чи то любові, чи дружбі…

Вам стало важко залишатися наодинці. Поки ще поряд інші люди, поки спілкування “розбавлене” іншими, все нормально. Це можуть бути сусіди, товариші, друзі, родичі, діти… І стосунки між вами двома одразу оживають. Вам є про що поговорити, є чим зайнятися, ви чудово спілкуєтеся.

А коли залишаєтесь наодинці, навалюється невимовна нудьга. Починається роздратування через дрібниці. Вам майже нема про що розмовляти, діалоги швидко переходять у перепалку або млосне мовчання. Вам фізично душно і тісно, ​​коли ви залишаєтеся наодинці.

І часто люди шукають причини такого дивного стану. Обід несмачний. Душно у квартирі. А може, це застуда починається?

Коли любиш, найкращий час – наодинці. Тому й названі відносини “близькими”, а людина – “близькою”. Коли ж близькість стає стомлюючою, тяжкою, похмурою, нудною, кохання більше немає. Навіть якщо потім, на людях, все знову налагоджується.

Іноді діти виростають та йдуть з дому. І батьки виявляють, що залишатися наодинці їм нестерпно… Вони зовсім чужі люди. І обтяжують одне одного навіть своєю присутністю. Або просто у вихідні подружжя залишаються вдома вдвох. І до кінця дня просто не знають, куди подітися від нудьги та роздратування.

Якщо близькість стала обтяжливою, близькі відносини закінчені. Розлучатися необов’язково. Можна жити і спілкуватися далі, як добрі знайомі. І це сумна життєва правда…

Автор: Анна Кір’янова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *