16 Травня, 2024
І такі подруги бувають. Ти її довіряєш, ділишся найпотаємнішим, а вона залицяється до твого чоловіка

І такі подруги бувають. Ти її довіряєш, ділишся найпотаємнішим, а вона залицяється до твого чоловіка

З чоловіком живемо разом вже 6 років. Ясно, що більше немає того шаленого кохання з пеленою на очах, але зате у нас за ці роки склалися нормальні довірливі відносини. За шість років стали один одному по-справжньому рідними людьми.

Був період, коли ми мало не розлучилися. Але залишилися один з одним швидше через те, що стали говорити правду. Не ображати й не виставляти один одному претензії, а просто говорити правду. Якщо у когось шлюб розвалюється, спробуйте поговорити відкрито. Все або остаточно закінчиться або ви навпаки внормуєте стосунки. Головний фактор – це вміння слухати.

Минулого тижня в понеділок увечері за чашкою чаю чоловік починає мені говорити про те, що моя подруга (та сама подруга дитинства, яку я вважала справжньою) залицяється до нього. Я подумала, що це жарт або чоловік неправильно зрозумів.  В коханому я впевнена. А подругу автоматом перевела в розряд знайомих.

І вже в цей понеділок лунає дзвінок. Ми якраз пили чай. Чоловікові подзвонила та сама подруга. По розмові я розумію, що у неї щось там зламалося: чи то кран, чи то душ. Він відмовив та поклав трубку. У той же вечір подруга видалила чоловіка з друзів.

І такі подруги бувають. Ти її довіряєш, ділишся найпотаємнішим, а вона залицяється до твого чоловіка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *