20 Вересня, 2024
Її дитина померла від голоду, хоча вона годувала його грудьми на першу вимогу …

Її дитина померла від голоду, хоча вона годувала його грудьми на першу вимогу …

Історія цієї жінки зворушила і жахнула тисячі користувачів мережі. І вона розповіла про це спеціально, щоб попередити інших матерів.

Джилліан Джонсон народила свого сина Лендона 5 років тому – вагітність протікала добре. Вони з чоловіком ретельно готувалися, багато читали, відвідували підготовчі курси.

Коли дитина народилася, персонал пологового будинку наполягав на виключно грудному вигодовуванні, ніяких молочних сумішей – їх призначали тільки мамам після онкологічних захворювань або пластичної хірургії. Але в цьому-то і була проблема.

Джилліан впевнена, що якби вона дала своєму сину хоча б одну пляшку суміші, він був би живий …

Жінка згадує, як Лендон постійно «висів на грудях», при цьому безперервно плакав і мало мочився.

Уже тепер Джилліан розуміє, що він плакав, бо був голодний і зневоднений, але консультанти з грудного вигодовування говорили, що він відмінно смокче груди і з ним все добре.

Це була перша дитина Джил, тому вона не знала, на які тривожні ознаки потрібно звертати увагу, і вірила фахівцям на слово. Тільки одна людина сказала, що у неї можуть бути проблеми з грудним молоком через полікістозу яєчників.

Лише через 12 годин після того, як Джилліан з чоловіком забрали малюка додому, його знайшли посинілого і без свідомості, коли він заснув після чергового «кластерного годування» – годування на вимогу.

У дитини стався серцевий напад на тлі зневоднення, тому що йому не вистачало материнського молока. Його намагалися реанімувати і навіть підключили до апарату штучної вентиляції легенів. Пульс малюка повернувся, але його мозок постраждав від довгої нестачі кисню, так що залишився сильно пошкодженим.

Лендона підключили до апарату підтримки життя, і через 15 днів його батьки взяли важке рішення відпустити його.

Тепер, в день, коли йому могло виповнитися 5 років, Джилліан поділилася своєю історією, щоб попередити інших мам і спонукати їх довіряти своїм інстинктам.

«Лендону виповнилося б 5 років сьогодні, якби він був живий. Це дуже складний день. Більшість дітей йдуть в дитячий сад, але не мій малюк.

Лендон плакав. І плакав. Постійно. Він плакав, поки я не прикладала його до грудей, я постійно заспокоювала його. Ви знали, що новонароджені не повинні весь час плакати? Вони повинні їсти, спати і бруднити підгузники. Медсестри приходили і допомагали його колисати. А коли я питала, чому він постійно висить у мене на грудях, мені говорили, «тому що його потрібно годувати на вимогу».

«Пам’ятаю, що мені розповідали на підготовчих пренатальних курсах, але я довіряла лікарям і медсестрам, які мені допомагали, до того ж я відходила після кесаревого розтину, і це була моя перша дитина».

«Я навіть не думала, що він був неспокійним, бо голодував – буквально. І коли дитина годується тільки грудьми, як знати, скільки молока отримує? Звичайно, повинні були бути брудні підгузки і набір ваги, так? А який ліміт по втраті ваги і мінімум брудних підгузників? »

Джилліан поділилася цією історією, щоб попередити інших мам. Дійсно, як же знати, що ваша дитина отримує достатньо молока?

Ви чуєте, як він ковтає

Ви відчуваєте, як смокче груди – спочатку швидко, а потім повільно, в процесі годування

Під час годування його щічки округлюються, значить вони наповнені молочком

Дитина спокійна і розслаблена під час годування

Дитина сама відпускає груди, коли наїдається

Губи дитини вологі і «молочні» після годування

Ваша груди стають м’якшими після годування, а дитина задоволена

Ваші соски виглядають більш-менш однаково після годування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *