22 Листопада, 2024
Ароматне та дуже ніжне сало за простим рецептом. Хоч губами їж

Ароматне та дуже ніжне сало за простим рецептом. Хоч губами їж

Спробуйте приготувати сало за цим рецептом. Воно виходить дуже смачним та ароматним й ваша родина буде в захваті від цієї смакоти.

Для цього вам знадобиться:

  • Сало з прошарком м’яса — 1000 гр.;
  • Часник – 2 голівки;
  • Перець чорний, мелений — 3 столові ложки;
  • Чорнослив – 5 шт.;
  • Лаврове листя – 2 шт.;
  • Цибулеве лушпиння — 50 гр.;
  • Сіль кухонна — 200 гр.;
  • Цукор-пісок — пару столових ложок.

Як зробити:

  1. Візьміть каструлю з водою насипте туди чорнослив, цибулеве лушпиння, лаврове листя, сіль, цукор. Перемішайте та поставте на плиту, закип’ятіть.
  2. Сало розріжте на дві рівні частини.
  3. Покладіть сало у каструлю з розсолом та варіть протягом 25 хвилин.
  4. Вимкніть плиту та залишіть сало остигати прямо у розсолі.
  5. Після подрібніть часник та перемішайте разом з перцем.
  6. Дістаньте холодне сало, обсушіть та натріть його часниково-перцевою сумішшю.
  7. Загорніть сало у харчову плівку. Покладіть його у морозильну або холодильну камеру.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *