20 Вересня, 2024
Брешуть, а ми їм віримо! 5 видів брехні, які використовують багато чоловіків

Брешуть, а ми їм віримо! 5 видів брехні, які використовують багато чоловіків

Чоловіки бувають різні. Якщо одні за своїм характером дуже порядні, то інші люблять ходити навкруги. Жінки, особливо коли вони закохані, люблять вухами, тому нас дуже легко провести в цукерково-букетний період, коли ми не бачимо очевидного.

Нерідко чоловіки вішають нам на вуха одну і ту ж локшину.

Приводимо свого роду шпаргалку, на які чоловічі фрази варто звернути пильну увагу, щоб не бути обдуреною.

1.”Я шукаю тільки серйозні стосунки”

Похвально, якщо це дійсно так, але нерідко чоловіки говорять це для червоного слівця, щоб скоріше оволодіти жінкою. На початку стосунків дивитеся більше на вчинки залицяльника. Вони говорять голосніше за будь-які слова.

2.”Як побачив тебе, зрозумів відразу – ти та, кого я шукав усе життя”

Ще одна фраза з лексикону пикапера. Безумовно, ви – чудова жінка, але як він це встиг розгледіти? Буває, люди роками живуть і щодня дізнаються один про одного щось нове, а тут швидкоплинне знайомство, і вже – доля? Не кваптеся, придивіться до нього трохи краще.

3.”Ми завжди будемо разом”

Занадто самовпевнено, необачно і поспішно. Скільком пані він вже так говорив, цікаво? Тут не знаєш, як складеться день майбутній, а він кидає такі серйозні фрази через пару днів знайомства.

4.”До тебе усі жінки були якимись не такими, а ось ти.”.

Сам факт порівняння з іншою жінкою – вже негарна поведінка з його боку. Швидше за все, він звичайний ловелас. Розумний чоловік, навіть якщо проведе порівняння на вашу користь, цього не озвучуватиме.

5. “Я хочу від тебе дитину”

Цю фразу мріють почути багато жінок, що знаходяться у серйозних відносинах. Але якщо ви знайомі всього нічого? Можливо, це одна з хитрощів, щоб швидше добитися жінку.

Як, за вашими спостереженнями, як ще чоловіки нас? Розкажіть нам в коментарях!

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *