20 Вересня, 2024
Будьте ЖИВИМИ поки ви живі!..Текст, який варто прочитати кожному!!!

Будьте ЖИВИМИ поки ви живі!..Текст, який варто прочитати кожному!!!

Ви розумієте, що єдиний час в нашому житті, коли нам подобається старіти – це дитячий вік? Якщо вам менше 10 років, то вам так подобається ставати старше, що ви думаєте про це в дробах.

“Скільки тобі років?” «Мені чотири з половиною!» Вам ніколи не буде 36 з половиною. Вам чотири з половиною і скоро буде п’ять! Ось він ключ.

Ви стаєте підлітком, тепер роки не можуть вас утримати. Ви перестрибуєте до наступного числа, або навіть на кілька вперед.
“Скільки тобі років?” «Мені буде 16!» Вам може бути 13, але постійте, вам же буде 16! А потім буде найбільший день у вашому житті … вам стукне 21. (У США – вік повного повноліття, можна голосувати, випивати …)

Навіть слова звучать як ритуал. вам – 21. ТАК !!!!

Потім ви перевалили за 30. О-о-о, що таке сталося? Для вас це звучить як кисле молоко! Воно прокисло; нам доведеться його вилити.
Тепер вже немає веселощів, ви просто кислий пельмень. Що не так? Що змінилося?

Ви досягли 21, перевалили за 30, наблизилися До 40, досягли 50 і дісталися до 60.

Ви наростили таку швидкість, що вразили ціль з номером 70! Після цього життя переходить на рахунок день за днем; ви дожили до середи!

Ви увійшли в 80-річчя і кожен день тепер містить повний цикл; ви дісталися до сніданку; ви перевалили за 16:30; ви досягли сну. І тут це не закінчується. Після 90 ви починаєте рух назад; “Мені тільки 92”.

Потім відбувається дивна річ. Якщо вам більше 100, ви знову стаєте маленькою дитиною. “Мені 100 з половиною!”.
Чи всі ви можете дістатися до здорових 100 з половиною?!

Як залишатися молодим?

  1. Відкиньте несуттєві цифри. Це включає вік, вагу і зріст. Дозвольте докторам піклуватися про це. Саме тому ви «їм» платите.
  2. Залиште тільки веселих друзів. Буркухи тягнуть вас вниз.
  3. Продовжуйте вчитися. Дізнайтеся більше про комп’ютери, ремесла, садівництво, про що завгодно. Ніколи не залишайте мозок в лінощах. «Дозвільний мозок – майстерня диявола». А ім’я диявола – Альцгеймер.
  4. Насолоджуйтесь простими речами.
  5. Частіше смійтеся, голосно і довго. Смійтеся поки у вас не перехопить подих, до коліків.
  6. Бувають сльози. Потерпіть, погорюйте і рухайтеся далі. Єдина персона, яка все життя з нами – це ми самі. Будьте ЖИВИМИ поки ви живі.
  7. Оточіть себе тими і тим, що ви любите, чи буде це сім’я, звірі, подарунки, музика, рослини, хобі, що завгодно. Ваш будинок – ваш притулок.
  8. Плекайте своє здоров’я: якщо воно гарне – зберігайте його. Якщо нестабільний – поліпшите його. Якщо це понад ваших можливостей – зверніться за допомогою.
  9. Забудьте про почуття провини. Поїдьте в магазин, навіть в сусідній район, в іншу країну, але НЕ туди, де є вина.
  10. Говоріть улюбленим людям, що ви їх любите при першій-ліпшій можливості.

І завжди пам’ятайте:
Життя не вимірюється кількістю наших вдихів, але міряється моментами, коли у нас захоплює подих
!


Джордж Карлін

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *