17 Травня, 2024
Будьте обережні зі своїми думками. Вони мають більшу силу, ніж ви уявляєте!

Будьте обережні зі своїми думками. Вони мають більшу силу, ніж ви уявляєте!

Вчений медик хотів перевірити свою теорію.

Йому потрібен був волонтер, який мав померти в останню хвилину. Нарешті він знайшов засудженого чоловіка, якого повинні були стратити на електричному стільці.

Вчений запропонував засудженому взяти участь в науковому експерименті, який складався зі скорочення серцевого ритму до мінімуму, поки кров повільно витікала до останньої краплі. Він пояснив, що у засудженого є лише мінімальна ймовірність виживання, але його смерть точно пройде без страждань і болю.

Засуджений погодився, тому що так померти було краще, ніж на електричному стільці. Його поклали на лаву і прив’язали тіло так, щоб він не міг рухатися.

Потім лікар зробив невеликий розріз на його зап’ясті і поклав йому під руку маленьку алюмінієву миску.

Зріз був плоский, тільки перші шари шкіри, але засуджений повірив, що його вени були розрізані.

Під лаву поклали посудину з невеликим клапаном, що регулював хід рідини у вигляді крапель, що потрапили в посудину.

Засуджений міг чути як капає рідина і рахувати кожну краплю того, що вважав своєю кров’ю.

Поки випробуваний не бачив, вчений прикрив клапан, щоб краплі капали повільніше, з наміром змусити повірити, що у нього закінчується кров.

Через кілька хвилин лице засудженого зблідло, а серцебиття прискорилося. Коли відчай досяг піку, вчений закрив клапан повністю і у засудженого невдовзі зупинилося серце – він помер.

Цей вчений зміг довести, що все, що ми сприймаємо, позитивне чи негативне, впливає на нас, на весь наш психологічний стан.

Коли людям кажуть, що у них смертельний вірус, люди вмирають від чистого страху перед ним.

Вбираючи інформацію через ЗМІ, соціальні мережі й т.д. день і ніч ми сповнені страху й починаємо вірити у всі біди, про які нам говорять. І рано чи пізно вони дійсно починають здійснюватися у нашому житті… Повірте, самонавіювання – страшна річ. Не варто завжди сліпо вірити в усе, що вам показують. Перевіряйте інформацію, зберігайте спокій та будьте обережні зі своїми думками, страхами і з тим, в що вкладаєте свої переконання і віру.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *