16 Травня, 2024
Було помітно, що подарунок йому не сподобався, але тато всім виглядом давав зрозуміти, що це не так

Було помітно, що подарунок йому не сподобався, але тато всім виглядом давав зрозуміти, що це не так

У 2017-му році мому батькові виповнилося 60 років. Я не знала, що можна купити людині, у якої й так все є. Брати нісенітницю не хотілося, тому подарувала йому гарну електронну книгу. Він дуже любить читати книги. Я подумала, що це краще, ніж яка-небудь дрібничка або гроші.

Було помітно, що подарунок йому не сподобався, але тато всім виглядом давав зрозуміти, що це не так. Попередньо я закачала в книгу близько сотні самих різних творів. Показала, як користуватися книгою. І вже після дня народження, тато сам розібрався, як в книгу закачувати твори.

За ці чотири роки батько всього двічі читав книги у звичній паперовій палітурці. Всі інші твори читає тільки через електронну книгу. У цьому році він випадково її розбив. Довелося терміново купувати іншу, тому що тато без книг не міг.

І ще … У батька досить непогана домашня бібліотека, що складається з тисячі або півтори тисячі книг. Дивно, що 99% книг з цієї бібліотеки в одну мить стали марними. Так, забула сказати, що мій тато ставився до подібних пристроїв різко негативно.

Мені здається, що ми вже однією ногою в інформаційній епосі … Все, що можна зацифрувати й перенести в електронний вигляд рано чи пізно буде перенесено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *