18 Травня, 2024
Було страшно дізнатися правду, але вона не змусила себе довго чекати…

Було страшно дізнатися правду, але вона не змусила себе довго чекати…

Живемо з чоловіком 20 років. У нас двоє дітей 15 і 18 років. В гармонії . Всі вважають, що у нас – ідеальна сім’я, адже сварки та конфлікти в нашому домі – велика рідкість. Кризи у відносинах ніколи раніше не було, але останнім часом чоловік змінився.

Вперше це сталося 3 роки тому. Подумала тоді, що рутина і побут йому набридли, тому постаралася розбавити типові будні розвагами: купувала квитки в театр і кіно, красиво одягалася і готувала його улюблені страви. Сподівалася, що скоро все налагодиться, проте чоловік немов ще більше охолов до мене.

У нас завжди були довірливі відносини, тому запитала в лоб, чи зраджує він мені. У відповідь чоловік лише посміявся над моїми страхами. На ментальному рівні все одно відчувала, що щось не так. А останні кілька місяців він став задумливим і відстороненим.

За цей час він кілька разів їздив у відрядження. У мене була можливість перевірити, один він живе в готелі чи ні, але я побоялася. Було страшно дізнатися правду, але вона не змусила себе довго чекати. “Добрі” знайомі розповіли, що бачили машину чоловіка в одному і тому ж районі. Пару днів назад до мене дійшли новини про те, що він, дійсно, їздить в “відрядження” з молодою дівчиною.

Намагаюся не вдарити в бруд обличчям перед людьми, які вважають наш шлюб ідеальним. Навіщо йому інтрижка за спиною? Чому він не йде з сім’ї? Може бути чекає, поки діти з’їдуть? А раптом у нього є дитина від іншої жінки? Постійно плачу. Не можу визначитися: подавати на розлучення, втрачаючи кохану людину, або продовжувати жити, як ні в чому мені бувало, з тим, хто мене зрадив?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *