29 Квітня, 2024
Вам не розіб’ють серце, якщо дотримуватиметеся 3 правил

Вам не розіб’ють серце, якщо дотримуватиметеся 3 правил

Розбите серце може бути вкрай болючим та емоційно важким періодом. Це переживання пов’язане із втратою, розчаруванням та горем. Кожна людина реагує на це випробування по-своєму, але в будь-якому випадку це завжди не просто і залишає свій слід. 

Потрібна сміливість, щоб знову наважитися любити. Але якщо серце розбивають знову та знову? 

Чи можна якось убезпечити своє ніжне серце? Так можна.

Нехай ці прості правила допоможуть вам уберегти себе від трагічного кохання та підлої зради.

1. Не довіряйте одразу.

Пам’ятайте, що коли ви закохані, то дивитеся на світ через рожеві окуляри. Гормони, які в момент закоханості вирують у вашому тілі, грають з вами злий жарт. Ви ідеалізуєте обранця. Для вас він найкраща людина на землі. Потрібно пройти час, щоб ви змогли зрозуміти, що за людина ваш обранець.

Коли жар першої закоханості трохи спаде, ви почнете бачити як його добрі, так і погані сторони. Ви знатимете, в чому він гарний, а в чому не дуже. Ви зможете реально оцінити людину. Довіра має бути реалістичною.

2. Не дозволяйте на себе давити.

Не довіряйте людині, якщо вона вами маніпулює. “Якби ти любила мене по-справжньому, то ти б так не думала або не робила” – найпоширеніша фраза маніпулятора. Коли людина за допомогою хитрих фраз, як за допомогою гострого ножа, намагається змусити вас розкритися, коли ви не готові — остерігайтеся.

Насильства над собою не має бути. Хтось намагається натиснути на вас, маскуючи свої егоїстичні потреби, добрі наміри. Коли кокон лялечки розрізають ножем-з нього не вилетить прекрасний метелик. Коли яйце розбивають зовні, це смерть. Коли яйце розбивається зсередини, це нове життя. Бережіть себе і не давайте маніпуляціям зіграти з вами злий жарт. Той, хто вас справді любить, ніколи так не вчинить. Він берегтиме і піклуватиметься про вас. Він зачекає.

3. Пам’ятайте, що любов гарантій немає.

І нові відносини завжди є ризиком. Обставини можуть скластися проти вас. Може нічого не вийти. Чи не зійдетесь характерами, або просто розчаруєтеся один в одному. Будьте готові до цього, щоб не розчаровуватися зайвий раз. Але через страх розчарувань не варто повністю відмовлятися від стосунків та пошуку нового кохання. Тому що завжди є ймовірність, що ви зустрінете ту саму людину, з якою житимете довго і щасливо.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *