Варення з трояндових пелюсток на зиму: ароматне, запашне і таке смачюще вареннячко до зимової випічки
РЕЦЕПТ ???? РЕЦЕПТ ???? РЕЦЕПТ ????РЕЦЕПТ.
♻️ПРОДУКТИ♻️ на 3 банки -700 гр.
- ????очищені пелюстки – 200 гр.
- ????цукор – 2 кг.
- ????вода – 2 літра.
- ????лимонна кислота – 0,5 чайн. ложки не повна.
ПРИГОТУВАННЯ:
У пелюсток відрізати білу частину, вона дає гіркоту, потім ретельно промити, залити водою і варити доки пелюстки не стануть м’якими, потім додати цукор і готувати до готовності
В кінці додати лимонну кислоту.
Готовність я визначаю так, краплі варення на серветку, якщо краплю серветка не вбере в себе означає варення готове.
МИРУ, УДАЧИ ВАМ ТА СМАЧНЮЩИХ ЗАГОТОВОК ????????❤️