22 Листопада, 2024
Варення з трояндових пелюсток на зиму: ароматне, запашне і таке смачнюще вареннячко до зимової випічки

Варення з трояндових пелюсток на зиму: ароматне, запашне і таке смачнюще вареннячко до зимової випічки

Варення з трояндових пелюсток на зиму: ароматне, запашне і таке смачюще вареннячко до зимової випічки

РЕЦЕПТ ???? РЕЦЕПТ ???? РЕЦЕПТ ????РЕЦЕПТ.

♻️ПРОДУКТИ♻️ на 3 банки -700 гр.

  • ????очищені пелюстки – 200 гр.
  • ????цукор – 2 кг.
  • ????вода – 2 літра.
  • ????лимонна кислота – 0,5 чайн. ложки не повна.

ПРИГОТУВАННЯ:

У пелюсток відрізати білу частину, вона дає гіркоту, потім ретельно промити, залити водою і варити доки пелюстки не стануть м’якими, потім додати цукор і готувати до готовності

В кінці додати лимонну кислоту.

Готовність я визначаю так, краплі варення на серветку, якщо краплю серветка не вбере в себе означає варення готове.

МИРУ, УДАЧИ ВАМ ТА СМАЧНЮЩИХ ЗАГОТОВОК ????????❤️

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *