22 Листопада, 2024
Вичитала в інтернеті неймовірний рецепт тіста для пиріжків. Без дріжджів, що мене радує, бо ніколи з ними не “дружила”. Спpoбуйте і ви! Випiчка вихoдить неймoвірно смaчною!

Вичитала в інтернеті неймовірний рецепт тіста для пиріжків. Без дріжджів, що мене радує, бо ніколи з ними не “дружила”. Спpoбуйте і ви! Випiчка вихoдить неймoвірно смaчною!

Вичитала в інтернеті неймовірний рецепт тіста для пиріжків. Без дріжджів, що мене радує, бо ніколи з ними не “дружила”. Спробуйте і ви! Випічка виходить неймовірно смачною!

Виходить неймовірно пишна випічка! За матеріалами

Складові:

борошна – 2-2,5 склянки

кефір – 1 склянка

сода – 2/3 ч. ложки

рослинне масло – 2 ст. ложки

цукор – 2 ч. ложки

сіль – ½ ч. ложки

приготування:

У злегка підігрітий кефір (не перегрійте!) Додаємо цукор і сіль, вливаємо олію і добре перемішуємо.

Додаємо частинами борошно. Замішуємо еластичне і не туге тісто!

Ділимо соду на 3 частини.

Посипаємо стіл борошном і розгортаємо тісто в пласт товщиною 1 см. Посипаємо рівномірно 1/3 частиною соди весь пласт тіста.

Складаємо тісто в три шари. Спочатку складаємо 1/3 частину з одного краю, потім з іншого. Потім ще раз в три шари

Розкачуємо знову в пласт товщиною 1 см, присипаємо содою і точно так складаємо.

Потім знову розгортаємо і повторюємо ще раз.

Має вийти 3 рази. З кожним разом тісто стає все пишнішим і пористим.

Накриваємо готове тісто плівкою і залишаємо на 40 хвилин, щоб воно піднялося.

Щоб пиріжки були пишними, поводьтеся з ним дбайливо і ніжно.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *