Легкий, апетитний і цікавий салатик з того, що точно є під рукою. Родзинка страви – чорнослив, який і надає незвичайності салату і робить його несхожим на інші овочеві варіанти.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 1 шт;
- огірок свіжий, 2 шт;
- яйця, 5 шт;
- чорнослив, 200 г;
- майонез, сіль, перець, зелень.
Процес приготування
- Якщо у вас сильно пересушений чорнослив, його краще запарити окропом на кілька хвилин, злити і віджати, потім порізати шматочками.
- Огірок також ріжемо кубиком.
- Зелень дрібно рубаємо, яйця варені нарізаємо в довільній формі.
- Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом до смаку, досолюємо, якщо є необхідність і перчимо.
Подаємо до столу. Смак у салату багатий, незважаючи на ту невелику кількість продуктів в складі.
Легкий, апетитний і цікавий салатик з того, що точно є під рукою. Родзинка страви – чорнослив, який і надає незвичайності салату і робить його несхожим на інші овочеві варіанти.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- філе куряче, 1 шт;
- огірок свіжий, 2 шт;
- яйця, 5 шт;
- чорнослив, 200 г;
- майонез, сіль, перець, зелень.
Процес приготування
- Якщо у вас сильно пересушений чорнослив, його краще запарити окропом на кілька хвилин, злити і віджати, потім порізати шматочками.
- Огірок також ріжемо кубиком.
- Зелень дрібно рубаємо, яйця варені нарізаємо в довільній формі.
- Змішуємо всі продукти, заправляємо майонезом до смаку, досолюємо, якщо є необхідність і перчимо.
Подаємо до столу. Смак у салату багатий, незважаючи на ту невелику кількість продуктів в складі.