Необхідні інгредієнти:
- цибуля ріпчаста – 2-3 шт.
- бекон – 250 г
- свинина – 1 кг
- сік 1/2 лимона
- вода – 100 мл
- сіль, перець
- коріандр, приправи для шашлику
Процес приготування:
- Промиваємо м’ясо і нарізаємо невеликими шматочками. Солимо, перчимо, додаємо спеції і сік лимона.
- Нарізаємо цибулю кільцями і додаємо до м’яса, вливаємо воду. Маринуємо півгодини.
- Нарізаємо бекон тонкими смужками.
- Нанизуємо на шашличні палички м’ясо, чергуючи з беконом і цибулею.
- Кладемо на дно банки цибулю і 4-5 «шампурів».
- Накриваємо банку фольгою. Банку обов’язково повинна бути сухою зовні!
- Ставимо банку в холодну духовку (щоб банка не лопнула), і включаємо на 180-200 С на 60-80 хвилин.
- Акуратно відкриваємо духовку, щоб при різниці температур не лопнула банка і дістаємо.
Приготуйте і насолоджуйтеся смаком!