20 Травня, 2024
Він пробив лід і стрибнув у крижану воду, все заради одного крихітного життя…

Він пробив лід і стрибнув у крижану воду, все заради одного крихітного життя…

14 лютого, коли багато святкували день всіх закоханих, Дон Чатто рятував життя.

«Він не знав, як пес туди потрапив і як довго вона там знаходився. Він помітив його і кинувся на допомогу » , – кажуть очевидці.

В той звичайний лютневий день, Дон вигулював своїх собак. На шляху додому, до них підійшов чоловік:

– Ви, випадково, не бачили тут сірого тер’єра? – запитав він.

– На жаль, ні, але можу допомогти з пошуками, – запропонував Дон.

– Буду дуже вдячний.

Близько години, а може і більше вони шукали собаку, але її ніде не було. Але проходячи через пішохідний міст, собаки Дона пригальмували. Чоловік опустив очі, що б подивитися, що ж їх там так зацікавило, але нічого не помітивши, він пішов далі.

Але його чотириногі друзі з місця так і не зрушили. Дон повернувся і все таки прислухався, він почув скиглення, яке доносилося з-під мосту. Чоловік відразу ж кинувся до річки. Залишивши на суші ключі і телефон, він поліз у крижану річку.

«Ну а що мені ще залишалося робити? Я розумів, що поки приїдуть рятувальники, тер’єр може і не протриматися » , – повідомляє Чатто. «Я знав цю річку добре, тому не сильно ризикував, адже там, де була собака, не надто глибоко» .

У деяких місцях, на річці ще був лід, пробиратися до потопаючого було не легко. Але найскладнішим було витягнути собаку з води.

У підсумку, все закінчилося добре, тер’єр Джексон був врятований і переданий господареві. Його оглянули фахівці, з ним все в порядку. Сам же господар ще жодного разу не бачився з рятівником Джексона.

Дона Чатто називають героєм, хоча сам він скромно каже: «Я всього лише виконав брудну роботу. Справжні рятувальники це – Майло і Дюк, адже вони помітили потопаючого і подали мені сигнал! »

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *