5 Жовтня, 2024
Головне в житті – знайти себе! Текст, який варто перечитувати час від часу!

Головне в житті – знайти себе! Текст, який варто перечитувати час від часу!

Я знаю, хто я і на що здатна. Тепер, викресливши зайвих людей зі свого життя, я точно знаю, хто зі мною поруч. Цих людей мало, але кожен з них вартий ста інших. Я назавжди залишуся вірна своїм принципам. Зовнішні обставини не в силах мене переламати. Я знайшла себе і не відмовлюся від себе. Я точно знаю, у що я вірю.

Я вірю, що чесність – це перевага. І, якщо я винна, я докладу всіх зусиль, щоб виправити це, щоб заслужити прощення. Я вмію визнавати свої помилки. І мені не доведеться розуміти, що мене змусили покаятися, я зроблю це сама!

Я вірю, що доброта робить нас красивішими і чистішими. Це ні з чим незрівнянне відчуття – коли хтось дивиться на тебе вдячними очима, чи це людина, що зневірилася, чи бездомна собака. Коли я роблю чиєсь життя трішки щасливішим, я нічого від цього не втрачаю. І не важливо, чим потім обернеться до мене врятований, адже це – його краса, а в моїх діях не було розрахунку!

Я вірю, що прямолінійність перевершує лукавість. Я або скажу свою думку тому, про кого вона склалась, або зовсім промовчу. Це простіше, адже відповідати за брехню і лицемірство гірше і складніше, ніж відповідати за власну думку!

Я вірю, що вірність – чеснота сильних. І, що б не сталося, я ніколи не зраджу свій власний вибір, людей, які мені дорогі, і тих, хто мене потребує! Ми залишимося разом, а, значить, вже не можемо бути переможеними!

Я вірю, що через чуже горе я не знайду своє щастя. Я не здатна на підлість. У мене вистачить гідності не завдавати болю іншим. Навіть, якщо хтось заподіє біль мені. Зрештою, кожен отримає те, чого вартий!

І я вірю, що мені вистачить сил продовжувати в це вірити!

Автор: Анастасія Поручикова

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *