Я давно хотіла навчитися так готувати капусту. Нещодавно побачила цей рецепт і відразу спробувала. Через кілька днів вже мала чудову закусочку.
Гостренька капуста, готова вже за три дні. Як довго я шукала цей рецепт. Тепер роблю тільки так. За матеріалами.
Необхідні інгредієнти:
Капуста 1-1,5 кг.
Морква – 1 шт. (велика).
Буряк – 1 шт. (великий).
Часник – 1 шт.
Маринад:
Вода – 3 скл.
Цукор – 1 скл.
Сіль – 1 ст. л.
Оцет – 1 скл.
Духмяний перець – 10 горошин.
Лавровий лист – 2-3 шт.
Покроковий рецепт приготування:
Капусту нашинкувати і віджати з сіллю. Моркву і буряк потерти на терку по-корейськи. Все змішати, додати вичавлений часник.
Для маринаду закип’ятити воду з сіллю, цукром, перцем і лавровим листом. Виключити воду і добавити оцет. Охолодити.
В банку накладаємо капусту не до кінця, заливаємо маринадом.
Добу стоїть в кімнатній температурі, потім виносимо на холод або ж ставимо в холодильник. Для споживання готова за 3 дні.