6 Липня, 2024
Джулія Робертс: «До 40 років ви одягаєте своє життя своїм обличчям, а після – носите своє життя на своєму обличчі»

Джулія Робертс: «До 40 років ви одягаєте своє життя своїм обличчям, а після – носите своє життя на своєму обличчі»

Акторку Джулію Робертс знають і люблять у всьому світі. У неї непростий характер, але з нею мріяли і мріють працювати багато режисерів. Уже років десять Джулія рідко з’являється на екранах. Так, вона дозволяє собі вибирати сценарії і відмовлятися зніматися у фільмах, які їй не до душі. А ще вона дуже мудра жінка. Їй за 50, і вона випромінює щастя …

Ось один з її постів на тему віку:

«Під фото з племінницею мені написали: як ти постаріла, яка ти жахлива. Те, що сталося, змусило мене зрозуміти, наскільки важко бути молодою жінкою за часів соціальних мереж. Мені за 50, я знаю, хто я, і знаю, чого хочу. Подібні коментарі можуть образити.

У мене теж є дзеркала, але я не одержима ідеєю краси за будь-яку ціну. Хтось сказав, що до 40 років ви одягаєте своє життя своїм обличчям, а після ви починаєте носити своє життя на своєму обличчі. Саме це додасть моєму обличчю красу, тому що я задоволена своїм життям !!! »

А ось ще одна прекрасна цитата:

«Досконалість – це хвороба багатьох жінок. Ми покриваємо наші обличчя тоннами макіяжу. Ми регулярно колемо собі ботокс і моримо себе голодом для «ідеального розміру». Ми намагаємося виправити те, що абсолютно в цьому не має потреби. А те, про що ми повинні дбати в першу чергу, залишається поза нашою увагою ».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *