20 Вересня, 2024
Дивлячись на свою жінку, ви дивитеся на себе…

Дивлячись на свою жінку, ви дивитеся на себе…

Чоловіки, на жаль, не розуміють одну просту істину, жінки до божевілля взаємні. Жіноча сутність – рикошет.

Ми так влаштовані. Ми вбираємо ставлення чоловіка до себе на підшкірному, енергетичному рівні — які вчинки чоловік заради нас робить, які каже слова і чи ці слова збігаються з діями.

Згодом чоловік отримує бумеранг, який сам і запустив, результат своєї ж власної поведінки. Жінку, яка зіткана або з уваги, турботи, ніжності та тепла, якими він її балував, з часу і сил, які він вкладав у неї, з почуття надійності, захищеності, щастя і впевненості в ньому, які він їй давав… aбо ж із точністю навпаки. Бо жінка спочатку вбирає енергію, яку в неї вкладає чоловік, а потім рикошетить, — повертає цю накопичену енергію назад.

Це закон. Таким чином, чоловік може перетворити свою жінку або на квітучий сад, в який він зможе прийти, щоб відпочити після важких випробувань і знайти умиротворення, віддушину та спокій, або на чіткий і жорсткий смертоносний механізм, який його доб’є контрольним пострілом у голову, перед цим, переламавши самолюбство, а в деяких випадках і життя.

Ще раз, жінка до божевілля взаємна. І якщо ви бачите перед собою ніжну, дбайливу, спокійну, люблячу і віддану жінку, значить ви — істинний чоловік. Якщо ж перед вами холоднокровне, бездушне стерво, яке одного разу переступить через вас і піде, навіть не обернувшись, значить у минулому ви дуже «постаралися», а ліміт жіночого прощення та терпіння вичерпаний.

Пам’ятайте. Дивлячись на свою жінку, ви дивитеся на себе. Вона є відображенням вашої поведінки, вашого виховання, ваших вчинків та вашого ставлення до неї. Тому не вимагайте того, що не можете віддати самі.

Автор: Лія Русс

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *