Необхідні продукти

  • 1.5 кілограма тонкого сала та шкірки
  • 300 мілілітрів соєвого соусу
  • 15 г солі
  • 10 г суміші перців
  • 4 гвоздики
  • 5 грам коріандру
  • 5 штук зубчиків часнику
  • аджика на смак

Починаємо приготування

  1. Кладемо в каструлю шкірки та сало. Заливаємо водою та ставимо на плиту. Доводимо все до кипіння та зливаємо воду. Потім знову кладемо їх у каструлю, додаємо соєвий соус, суміш перців, коріандр, заливаємо окропом і всипаємо сіль. Ставимо  каструлю на плиту, доводимо до кипіння і відварюємо 30 хвилин.
  2. Готове сало повністю остуджуємо. Потім дістаємо з розсолу, додаємо суху аджику та часник, пропущений через прес. Все ретельно перемішуємо.
  3. Беремо контейнер і застеляємо харчовою плівкою. Викладаємо в нього сало та закриваємо плівкою. Зверху ставимо вантаж і забираємо в холодильник на всю ніч.
  4. Наступного дня сало готове, можна подавати до столу.