9 Липня, 2024
Дивовижна історія! Минулого тижня знайшла гроші і завдяки порадам бабусі, знаходжу тепер їх постійно

Дивовижна історія! Минулого тижня знайшла гроші і завдяки порадам бабусі, знаходжу тепер їх постійно

Нещодавно, у вечірній дощ, коли я поверталася додому втомлена з роботи, занурена в думки, міркуючи про те, де взяти кошти на наступний платіж за ноутбук, а зарплата буде лише через 3 дні.

Знову доведеться користуватись кредитними коштами. Фінансова ситуація була дуже складною!

Але раптом,  я побачила, що переді мною, на мокрій і брудній дорозі, лежить купюра номіналом 1000 гривень, ретельно складена навпіл. Це була абсолютно нова і цілком суха купюра, не волога навіть після дощу.

Спочатку здалось, що краще пройти повз, але тоді згадались спогади про бабусю, її поради щодо того, як діяти, знаходячи щось прямо під ногами.

Промайнула думка, що не варто піднімати гроші чи навіть коштовності з дороги, мовляв це може призвести до нещасних подій, бабуся завжди підкреслювала, що можна підняти знайдене тільки знаючи деякі правила, щоб не зіпсувати собі долю.

Монети і купюри не слід ставити прямо у гаманець, краще просто покласти їх у кишеню або сумку, принести додому, протерти вологою серветкою і покласти на стіл під скатертину. Важливо, щоб обов’язково лежали портретом вгору (монети – гербом) – це притягне гроші до дому. Їх не треба витрачати, навіть якщо дуже хочеться!

Щодо коштовностей, їх можна підібрати, але важливо не носити на собі, а краще одягти на ланцюжок або шнур і підвісити біля вікна або дверей. Таким чином, енергетика коштовності зміниться, а вона буде вам приносити щастя і удачу.

У моїх батьків вдома знаходиться колечко з червоним камінчиком, яке вони знайшли колись на морі. За усе життя я не чула, щоб вони сварилися – вони живуть разом і душа в душу!

Також, бабуся завжди радила підбирати пір’я, що опинилось на шляху – це теж може призвести до добробуту. А якщо пір’я падає прямо перед вами, його варто схопити та покласти в гаманець. Ефективно – гроші приходять швидше.

Зокрема, ще бабуся порекомендувала: якщо маленьке кошеня підходить до вас, його варто забрати до себе. Воно прислане, щоб захистити вас від негативних і небезпечних ситуацій!

Але важливо, щоб це було саме маленьке кошеня, дорослу кішку ж брати не варто. Замість цього можна нагодувати її. Якщо кішка підходить декілька разів – це може бути знаком!

Тож, щодо цієї купюри – я підняла її, принесла додому, протерла і поклала під скатертину. І тут почали творитися чудеса! Вона дійсно притягує гроші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *