10 Травня, 2024
«Донечко, подай мені монетку» – історія з життя, яка вразить кожного!

«Донечко, подай мені монетку» – історія з життя, яка вразить кожного!

Я студентка коледжу. Одного ранку йшла додому після навчання і в голові роїлися думки. Було багато «хвостів», які треба було здавати, наступного тижня вечірка, а у мене немає відповідного одягу і все в такому ж дусі. Мій рій невирішених питань перервав голос бабусі.

– Донечко, подай мені монетку.

– Немає у мене ніякої монетки.

– Не може бути. Вона точно є. Впевнена.

– І де ж вона лежить, якщо ви так впевнені.

– У твоєму рюкзаку, на самому дні. Потрібно просто добре пошукати.

Я трохи злилася, так як спізнювалася на автобус, але сперечатися з бабусею мені було незручно. Я почала шукати. Серед зошитів, книг та ручок справді була монетка. Я дуже здивувалася і дістала її, але вона вислизнула з рук і покотилася.

– Донечко, підніми монетку. Я сама не зможу нахилитися.

Я все більше дратувалася, але сперечатися не стала.

Як тільки нахилилася пролунав гуркіт. Хвилею мене відкинуло в сторону. Кілька хвилин я не розуміла, що відбувається. До мене підбіг чоловік, слідом ще кілька людей. В очах було темно, в вухах дзвеніло.

Через кілька хвилин я прийшла до себе. Кивнула чоловікові, що зі мною все в порядку. Бабусі поруч не виявилося. Вона просто зникла.

Виявилося, що неподалік вибухнув балон із газом. На тому місці, де я йшла якраз і були уламки. Мені дивом вдалося врятуватися. Точніше, я вирушила за монеткою і змогла відбутися легким переляком. Я поспішила додому.

Увечері прийшла мама з роботи і я розповіла дивну історію, яка зі мною трапилася. Мама здивувалася і попросила докладніше описати бабусю, в чому була одягнена, якого зросту була.

Після того як я описала в вподробицях стареньку, мама схопилася і побігла в кімнату. Звідти принесла старе фото. На ньому була саме та бабуся. Виявилося, що моя прабабуся врятувала мене від нещасного випадку.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *