7 Липня, 2024
Дружина через 25 років шлюбу зізналася, що дитина не від мене. Реакція сина викликала у мене сльози

Дружина через 25 років шлюбу зізналася, що дитина не від мене. Реакція сина викликала у мене сльози

Мене звуть В’ячеслав, мені 45 років. У мене хороша дружина, з якою ми в шлюбі вже довгий час, майже 25 років, а також чудовий синочок. Він тільки-тільки пішов в школу.

В один день ми з дружиною серйозно посварилися. Практично ніколи не було такої сварки, як сталося в цей день. Тоді-то вона на почуттях і викрикнула, що наша спільна дитина і не є спільна …

Виявляється, що я не є його рідним батьком. Я був не в собі після її слів. Я навіть нічого і сказати не встиг, та й дружина відразу зрозуміла, що проговорилася.

При цьому я побачив краєм ока, що в дверях стояв наш син. Його відпустили з останнього уроку, і він зайшов в квартиру тоді, коли наш конфлікт був в самому розпалі.

Природно, він почув слова матері і сам був вкрай вражений. На деякий час в квартирі повисла гробова тиша. Але найбільше мене вразила реакція мого сина.

Він першим перервав цю гнітючу тишу. Він спокійно підійшов до мене, взяв за руку і сказав, що я є його батьком навіть зараз, незважаючи на те, що я не рідний йому. І як би там не було, ми все будемо разом.

Я не міг пропустити жодного слова. Такі важливі слова вразили мене до глибини душі. Особливо це було незвично чути від такого маленького чоловічка. І тут у мене очі стали мокрими через сльози. Я, нічого не кажучи, взяв і міцно обняв сина. Він обняв мене у відповідь.

З дружиною ми помирилися, і я змирився з цією ситуацією. Незважаючи на те, що син мені не є мій, я все-одно вважаю його рідним сином.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *