Пропонуємо вам приготувати дуже апетитну піцу, від якої у захваті будуть усі.
Кабачки — корисні та низькокалорійні. То чому б нам не приготувати з них смачну піцу? У кабачкове тісто додамо манку та борошно, за рахунок чого піца добре триматиме форму. Випічка виходить ситною, соковитою, ароматною, ніжною та чудово смачною. Повірте, від другого шматочка просто важко відмовитись. Рекомендую спробувати всім.
Потрібні інгредієнти
- 200 гр кабачків
- 2 столові ложки манки
- 2 столові ложки борошна
- 1 яйце
- 100 гр вареної ковбаси
- 100 гр помідорів
- 60 гр твердого сиру
- 4 гр зелені
- олія для змащування
- сіль та чорний мелений перець за смаком
Починаємо процес
- Насамперед промиваємо кабачки та зрізаємо хвостики. Потім, використовуючи терку, натираємо їх на великій фракції.
- Додаємо яйце, сіль та чорний мелений перець.
- Подрібнюємо зелень і відправляємо її слідом до решти інгредієнтів.
- Після чого висипаємо манку та борошно. Перемішуємо та залишаємо у такому вигляді на 15 хвилин.
- Тепер готуємо начинку. Для цього нарізаємо кубиками варену ковбасу та помідори.
- Після потрібного часу перемішуємо підготовлене кабачкове тісто.
- Деко застилаємо пергаментним папером і змащуємо олією. Викладаємо тісто, формуючи коло.
- Поверх розміщуємо начинку і присипаємо натертим на середній фракції тертки сир.
- Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 190 градусів, на 25 хвилин.
Приємного апетиту!