22 Листопада, 2024
Закусочний салат-торт «Нептун»: завжди у центрі уваги на святковому столі

Закусочний салат-торт «Нептун»: завжди у центрі уваги на святковому столі

Все більш популярними стають багатошарові салати, ніжні та оригінальні закуски, схожі на закусочні торти. Цей розкішний салат готується з найпростіших продуктів. Таких як крекери, рибна консерва.

Необхідні продукти:

  • крекери круглі несолодкі, 2 пачки;
  • консерва рибна будь-яка, 1 банка;
  • яйця варені, 5 шт.;
  • майонез;
  • часник, 2 зубчики;
  • зелена цибуля та кріп;
  • сир твердий, 100 г.

Як приготувати салат-торт «Нептун»

Відокремлюємо білки від жовтків та натираємо на середній тертці в окремі ємності.

Кожен змішуємо із майонезом.

Формуємо торт у формі.

  • Перший шар – крекери.
  • Другий шар – білок із майонезом.
  • Третій шар – крекери та сіточка майонезу.
  • Четвертий шар – подрібнена риба.
  • П’ятий шар – крекери.
  • Шостий шар – третій сир із часником та майонезом.

Тепер повторюємо усі шари.

Верх торта оформляємо сіточкою майонезу, посипаємо тертим жовтком та нарізаною зеленню.

Накриваємо плівкою та відправляємо в холодильник на ніч.

Дуже м’який, ніжний, апетитний і смачний закусочний тортик готовий. Шари ви можете чергувати на свій смак і додавати ще й свої продукти. Твердий сир можна замінити плавленим, а рибну консерву крабовими паличками, дрібно нарізаними.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *