20 Вересня, 2024
Залишайся сильною, коли всі чекають, що ти будеш слабкою

Залишайся сильною, коли всі чекають, що ти будеш слабкою

Залишайся сильною, коли люди йдуть. Не губи себе, коли люди втрачають тебе, а знаходь себе. Знаходь красу в своїх рисах, відкривай в собі те, що інші не бачать, знаходь в собі силу, тому що коли ти її знайдеш, більше ніхто не зможе її у тебе забрати.

Залишайся сильною, коли весь світ проти тебе. Стій прямо перед обличчям бурі, навіть якщо вітер збиває тебе з ніг.

Це нормально – падати, заглиблюватися, але не нормально залишатися на землі, не є нормальним залишатися розбитою, не є нормальним дозволяти світу робити тебе слабкою. Світ насправді хоче зробити тебе сильнішим, перевіряючи, як багато всього ти можеш винести.

Залишайся сильною, коли ти не можеш встати з ліжка. Коли коліна підкошуються, коли на серці важко – повзи. Повзи, поки не зможеш йти, іди поки не зможеш бігти, біжи поки не зможеш летіти.  Почни з чогось. Встань з ліжка. Прокинься, тому що це твоє життя і твоя боротьба. Це боротьба з тим, що ти не можеш контролювати.

Залишайся сильною, тому що твоя сила – це твій щит. Твоя сила – це твій путівник. Твоя сила – це твій світ.

І хоча легше сказати, ніж зробити, це все ще можна зробити. І хоча на це потрібні роки зусиль, ти можеш це зробити. І хоча для цього потрібно віддати всю себе, це повернеться тобі.

Залишайся сильною, тому що так ти перешкодиш людям зламати тебе.  Залишайся сильною, тому що ти сильніший, ніж твої переживання, ніж твої проблеми, ніж твій біль.

За матеріалами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *