6 Жовтня, 2024
Зніміть рожеві окуляри та подумайте, чи варто вірити цим 10 видам чоловічої брехні

Зніміть рожеві окуляри та подумайте, чи варто вірити цим 10 видам чоловічої брехні

Чоловіки часто у стосунках роблять те, що жінкам зовсім не подобається. Тому іноді трохи прибріхують, у чому полягає один із «секретів» успішного шлюбу. Часом така брехня виявляється нешкідливою. Але не завжди…

Ось 10 найпоширеніших видів брехні, які жінкам доводиться чути від своїх чоловіків. Якщо ваш партнер намагається збрехати подібним чином, в більшості випадків не варто панікувати. Швидше за все це не означає, що він не кохає і не піклується про вас. Просто вважає, що іноді солодка брехня виявляється кращою за гірку правду. Але, звичайно, не всякий обман гідний вибачення.

1. «Я не помічаю більше інших жінок, крім тебе».

Давайте будемо чесними, вступити у стосунки – це зовсім не означає стати сліпим, і це стосується чоловіків і жінок.

Кинути погляд на іншу людину – не злочин, і якщо він іноді поглядає на інших представниць прекрасної статі, не поспішайте його звинувачувати в тому, що він недостатньо цікавиться вами.

Це просто означає, що він звернув увагу на щось в іншій жінці. Так закладено природою.

2. “Ні, я не дивлюся порнo”.

Давайте будемо чесними, більшість із нас хоча б раз у житті дивилися «ролики для дорослих». Дивляться і цікаві підлітки, і самотні чоловіки, і дівчата, що нудьгують, і пари, які хочуть оживити своє сеkсуальне життя.

При цьому вам не варто перейматися тим, що партнер захоче спробувати все побачене в таких фільмах. Дослідження показали, що більшість із того, що чоловіки бачать у фільмах для дорослих, залишається лише у їхніх фантазіях.

3. «Мені подобається проводити час із твоїми батьками».

Насправді, такими словами він хоче сказати вам наступне: «Твої батьки не такі вже й погані, але якби я міг вибирати, я не став би проводити з ними занадто багато часу».

І це цілком нормально, тому що у присутності чужих батьків нам доводиться бути стриманими. У такій ситуації ми не можемо собі дозволити повністю розслабитись, як, наприклад, у компанії друзів.

4. “Я не хочу поспішати”.

Іншими словами: «Я не готовий до серйозних стосунків і хотів би, щоб ми зустрічалися без жодних зобов’язань». Коли чоловік каже, що він не хоче поспішати, це зазвичай означає, що він зацікавлений вами, але про всяк випадок залишає двері прочиненими.

Тобто він не хоче поспішати, бо не впевнений, чи справді хоче бути з вами назавжди. Чи варто взагалі говорити про те, що краще попрощатися з людиною, для якої ви запасний аеродром?

5. «У тебе чудове почуття гумору!»

Вміння дотепно жартувати – одна з найпривабливіших якостей. Якщо у вас не блискуче почуття гумору, але він намагається запевнити у зворотному, такий обман можна вважати на благо.

Це означає, що ви справді багато значите для нього. І не важливо, що ви смієтеся з тих речей, які він не вважає настільки смішними.

6. “Я не зателефонував, тому що був зайнятий”.

За цими словами ховається гірка правда: «я не дзвонив, бо просто не хотів».

Давайте прояснимо це раз і назавжди: якщо ви дійсно цікаві людині, вона завжди знайде спосіб зателефонувати вам, незалежно від того, наскільки сильно вона зайнята.

7. “Не знаю, чому вона мені пише”.

Чоловікам іноді подобається вдавати, ніби вони не розуміють, що вони подобаються комусь.

І якщо якась інша дівчина постійно пише вашому партнеру, а він веде себе так, ніби ні до чого, значить прийшло дати йому зрозуміти: потрібно відкрито повідомити цю «мадам», що неправильно засипати повідомленнями чоловіка, який перебуває у стосунках.

8. «Я б ніколи тобі не збрехав».

Простіше кажучи, всі брешуть із добрих намірів, поганих намірів і з усіх інших причин, що знаходяться між ними.

Переконайтеся, що ви відрізняєте маленьку, нешкідливу брехню від руйнівної.

9. «Ти готуєш найкраще».

Краще, ніж його мати? Можливо, це і буває правдою, але так само відомо, наскільки чоловіки люблять мамину кухню.

10. «Ні, ти не поправилася».

Чоловіки знають, що жінки болісно реагують на розмови, що стосуються їх фігури, тому зазвичай вважають за краще уникати цих тем або прибрехати.

Зрештою, до тих пір, поки він продовжує вважати, що ви чудово виглядаєте, все гаразд.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *