Якщо вас цікавить новинка з кабачків, то це саме та консервація. Кабачки виходять зі смаком шашликів. Дуже смачно, минулого року спробувала, всім дуже сподобалося. Вони просто нереально смачні. Цього року зробила подвійну порцію.
Мої подруги, хто спробував, уже взяли рецепт. Дуже смачні, всім раджу. За матеріалами.
Необхідні інгредієнти:
Кабачки – 2 кг (2-3 шт.).
Цибуля – 1,5 кг.
Часник – 1 гол.
Сіль – 1 ст. л.
Цукор – 2 ст. л.
Приправа до шашлику – 1 пакетик (30 г).
Оцет (9%) – 50 мл.
Перець чорний (мелений) – 1 ч. л.
Олія соняшникова.
Покроковий рецепт приготування:
2 кг кабачків (уже помитих і нарізаних кружечками), полити олією і перемішати (можна руками). Кабачки підсмажити з обох боків.
Цибулю порізати кільцями, посолити і прим’яти. Остиглі обсмажені кабачки викласти на цибулю або навпаки. Посипати спеціями, додати оцет цукор, перемішати разів 5-6.
Залишити на ніч, поставити маленький вантаж на кабачки.
Розкласти по півлітрових банках (стерилізованих), і стерилізувати – 15 хвилин.
З цієї порції виходить 4 баночки по 0,5 л.
Рецепт – Korbut Leniana.
Фото – Korbut Leniana.