Швидка квашена капуста. Ви більше не будете квасити по іншому. Вже через добу капуста буде готова. Пересолити таку капусту неможливо, так як розчин води з сіллю готується окремо, в певних пропорціях, а не «на око». Зберігаю таку капусту в холодильнику. Квашена капуста в банці хрумка і соковита. Найпростіший рецепт. Квашена капуста – це просто, смачно і корисно!
Приготування:
- Капусту дрібно нашаткувати
- Моркву натремо на крупній тертці і змішаємо з капустою в великій мисці, щоб було зручно мішати.
- Болгарський перець наріжемо соломкою і також відправимо в миску і гарненько перемішати
- Тепер закладаємо в баночки але не щільно
- Приступимо до маринаду. Змішаємо воду, лавровий лист, сіль, перець горошком і цукор. Ставимо на вогонь. Коли все це закипить додаємо рослинну олію і оцет.
- Заливаємо капусту, залишаємо на столі при кімнатній температурі.
- Коли охолоне поставимо в холодильник. Через добу капуста буде готова
Квашена капуста рецепт:
- Капуста 1 кг.
- Перець 1 штука
- Морква 2 штуки
- Вода 0,5 л.
- Сіль 1 ст. л.
- Цукор 100 г.
- Лавровий лист 3 штуки.
- Перець горошок 10 штук
- Рослинна олія 100 мл.
- Оцет 9% 100 мл.