20 Вересня, 2024
“Коли ви все відпускаєте, до вас приходить найкраще!” – 7 порад Шрі Шанкара, здатні наповнити оптимізмом

“Коли ви все відпускаєте, до вас приходить найкраще!” – 7 порад Шрі Шанкара, здатні наповнити оптимізмом

Шрі Раві Шанкар – індійський гуру, який прославився на увесь світ. Він – громадський діяч, який заснував міжнародну організацію «Мистецтво Життя», а 2006 році навіть висувався на здобуття Нобелівської премії миру. Звичайно, ця людина володіє величезною мудрістю, саму тому входить в список найвпливовіших людей Індії.

1. Не потрібно нікуди поспішати.

При цьому варто старатися бути там, де дійсно добре, і робити ті речі, які прагне наша душа. Щоб знайти щастя, сенс життя, не обов’язково кудись іти.

2. Не контролюй все навколо, особливо людей та події. 

Не плануй, не чекай, не бажай, послаб хватку. Став світ на паузу, не дій поспіхом. Не заважай часу розставити все на свої місця. Дозволяй людям приходити до тебе, а подіям ставатися. Вони стаються з тобою не просто так.

3. Давай собі свободу бути собою, а іншим – бути іншими.

Не варто нав’язувати свої погляди та правила іншим людям. У кожного з нас власний життєвий шлях, інколи вони перетинаються, і інколи розходяться на завжди. Головне, не робити з цього трагедію.

4. Не потребуй від світу все й одразу.

Нам ніколи не буде всього вдосталь, навіть найбагатша людина знайде те, на що їй можна буде поскаржитися. Краще не скиглити і тоді світ нам подарує все необхідне через руку батьків, друга, брата чи навіть випадкового прохожого.

5. Зустрічай з посмішкою, з любов’ю, всіх і все.

При цьому краще не прощатися з тими речами та людьми, які приносять нам задоволення. Варто просто сказати:  “Дякую, і до нових зустрічей”.

6. Потрібно бути відкритим до людей, Всесвіту, Бога.

Будь-які змінив нашому житті складаються найкращим чином для нас самих. Навіть якщо здається, що ситуація просто жахлива, не варто опускати рук. Ми не знаємо, де знайдемо, а де втратимо насправді.

7. Не можливо одягти чисту сорочку, поверх брудної.

Щоб змінити своє життя на краще, потрібно переглянути своє ставлення до всього, що відбувається. Інколи потрібно відкинути старі переконання та правила, адже вони просто заважають вільно іти вперед.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *