Дуже приємно смакувати взимку лечо з квасолею. Страва добре зберігає смак літа та нагадує теплі часи. Рецепт простий та сподобається всім господиням.
Складові:
- Квасоля молода 2 кг.;
- Перець болгарський 1 кг.;
- Цибуля ріпчаста 500 гр.;
- Помідори 500 гр.;
- Олія соняшникова 400 мл.;
- Сіль 30 гр.;
- Цукор пісок 1 ст. л.;
- Перець чорний мелений.
Спосіб приготування:
- Перець та цибулю наріжте.
- Квасолю відваріть в підсоленій воді до готовності.
- На пательні обсмажте цибулю та через 2 хвилини додайте перець й ретельно перемішайте.
- Додайте спеції та смажте до готовності.
- Додайте помідори та квасолю й готуйте 2-3 хвилини.
- Розкладіть салат по банках та простерилізуйте протягом 10-15 хвилин після закипання.
- Закатайте кришками та залиште до повного охолодження.
Смачного!