20 Вересня, 2024
“Лист в майбутнє до самої себе”: прочитайте і передайте далі!

“Лист в майбутнє до самої себе”: прочитайте і передайте далі!

Все буде добре. Знай, ти найкраще і найцінніше, що у мене є. Не переживай. Все тимчасово. Ти витримаєш, ти з усім впораєшся. Просто знай це і вір. Всевишній завжди з тобою. Ти під Його захистом завжди. Бережи себе. Не шукай проблеми в собі, не навантажуй себе. Просто згадай, яка ти особлива, яке ти диво. Це життя. Так, воно складне. Але дуже цікаве. Воно дане тобі для того, щоб ти розкрила свої дари, які вже в тебе є.

Ти підкориш вершини. Увесь світ під твоїми ногами. І це не просто пусті слова, які закликають до дій, а чиста правда. Бережи себе. Не засуджуй, не критикуй. В такі моменти ти забуваєш, що всередині тебе – світло. Не важливо, що станеться або сталося. Важливо, що твориться у тебе всередині. Дружи з собою. Усвідом свою цінність.

Помирися з усіма своїми внутрішніми критиками, прийми усі свої “недоліки”, своє минуле, і йди вперед, приймай всі дарунки цього життя, але вже в гармонії з собою. Ти – все, що у тебе є. В тебе достатньо любові, світла, щастя і всіх благ. Вони вже в тебе є. Все, чого ти потребуєш – це любов і щастя. Але правда в тому, що в тобі вже є все, ти сама джерело любові та щастя. Бережи себе…

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *