20 Травня, 2024
Людина, з якою потрібно припинити спілкування, навіть якщо це близький родич

Людина, з якою потрібно припинити спілкування, навіть якщо це близький родич

Як кажуть: “Треба намагатися бачити в людях тільки хороше. Погане вони самі покажуть”. От тільки коли покажуть – буде пізно.

От і намагаються люди підстрахуватися як можуть. Укладають шлюбні контракти. Переписують заповіти. Відмовляються від пропозиції руки та серця. Бо зрадником виявляється завжди найближча людина.

Те, що ти ніколи не скажеш ворогові, не можна говорити й другові. 

Східні поети та філософи твердили, що найбезпечніше людині живеться в повній самоті. Але мало хто з нас може собі дозволити жити поза соціумом.

Ібн Сіна (Авіценна) дав цінну рекомендацію людям:

“Якщо друг мій дружить з моїм ворогом, то мені не слід водитися з цим другом. Остерігайся цукру, який змішаний з отpyтpю, стережися мухи, яка сиділа на дoxлій змії”

Як розшифрувати послання мудреця?

48-річний Іван почав затримуватись на роботі, приходив додому зі шлейфом солодкого парфума, поставив пароль на телефон. Його дружина довго заперечувала очевидне. Але терпіння не витримало. Вона дізналася адресу та телефон розлучниці і довго думала, як покарати її. Але в її голові дозрів вельми оригінальний план.

Вона зустрілася із дівчиною, запропонувала їй велику суму грошей. Але з умовою: вона має насамкінець сильно образити чоловіка, зачепити його.

Дівчина погодилася на угоду та виконала умову договору. А за кілька місяців чоловік знайшов собі іншу зазнобу.

Знищивши одну змію, неможливо знищити в мусі бажання полетіти до іншої

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *