17 Травня, 2024
Люди з минулого – це сигнал. І ось що він означає

Люди з минулого – це сигнал. І ось що він означає

Ми зовсім забули про цих людей, ми їх не згадували та про них не думали. Давним-давно нас зіштовхувало з ними життя. І раптом з’являється людина із минулого: вона знаходить вас у соцмережі, дзвонить чи передає привіт через спільних знайомих… І хоче зустрітися. Або взагалі просто приходить до вас, наприклад, на роботу. Випадково чи навмисно.

І ви відчуваєте дивне почуття: ви й самі ніби повернулися в минуле, у ті часи, коли спілкувалися з цією людиною. Іноді це приємне відчуття. Але частіше ми відчуваємо напругу. Начебто ця людина небезпечна. Неприємна. Ми приховуємо це і чемно спілкуємося, виявляючи люб’язність. Тільки дуже часто людина з минулого – це вісник та сигнал серйозних змін.

Якщо з’явилася приємна нам, добра та світла людина – це знак того, що ми на правильному шляху. Ми впоралися з якимось важливим завданням, подолали перешкоду та опрацювали проблему.

Ми завершили цикл і вийшли на новий рівень, як у спіралі. Хороша людина з минулого – вісник змін на краще та винагороди за працю. Добра вихователька, мама шкільної подруги, посивілий хлопчик, який любив нас у дитинстві, добрий сусід із дому, де ми жили в юності, – все це добрі вісники прийдешнього щастя.

Якщо з’явилася людина, яка завдавала нам неприємностей, була недобра і агресивна, якщо з нею пов’язані неприємні спогади – треба подумати про свій захист. Про те, чи навчилися ми протистояти нападам, що з нашою самооцінкою та самоповагою – можливо, ми в глибині душі не впевнені у собі, незважаючи на всі свої успіхи та досягнення?

Така людина – сигнал ворожості. Потрібно зміцнити свою безпеку у всіх сферах життя. Непогано і замки поміняти, і подвоїти пильність. Справа у сигналі. А сигнал простий – ми надто безтурботні та вразливі, надто розслабилися…

Якщо ця людина, як і раніше, кличе нас так: «Танька», «Володька» – і виявляє недоречну фамільярність, пускається у спогади про наші конфузи чи провини, які були сто років тому, – ми незабаром можемо втратити своє місце, свою посаду , свої здобутки.

Така людина – символ неповаги.

Зазвичай такий «вісник» намагається отримати щось від нас, але робить це без поваги, панібратськи вимагає, згадуючи, як ми були «ніким». Чи дасте ви те, що йому потрібно – справа ваша. Але обережність і увагу треба подвоїти, ваше положення хитке! Потрібно зміцнити свої позиції вдома та на роботі.

Люди з минулого трапляються не просто так. Часто ми зустрічаємо кілька людей із минулого за короткий період. Ми ніби самі повернулися в минулі часи, щоб опрацювати якісь проблеми, впоратися з чимось чи отримати нагороду за те, що впоралися добре!

Але найчастіше – це сигнал вжити заходів. І підказка – у тій ситуації, яка колись була у вас із цією людиною. Один чоловік зустрів солдата, який знyщався з нього в армії. Старого, спитого. Він допоміг йому; не зміг інакше вчинити. Але за кілька днів був змушений дати відсіч грабіжнику на стоянці. І дав! Підсвідомо він був готовий до відсічі.

Тож є глибинний зміст у цих зустрічах. Минуле кидає тінь на сьогодення. І треба обов’язково подумати – що символізує така людина, добро чи зло? Радість чи небезпеку? Тоді багато чого проясниться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *