19 Вересня, 2024
Мама щосили боролася за життя втонулої 3-річної доньки. І перемогла!

Мама щосили боролася за життя втонулої 3-річної доньки. І перемогла!

Одного разу американка Джеймі Ніппер і її трирічна дочка Еліс були в гостях на дитячому святі. Малюки плескалися в басейні, а дорослі робили барбекю у дворі. Раптом погода зіпсувалася і почався дощ.

Батьки сказали дітям вийти з басейну і сховатися від негоди в будинку. Еліс теж вийшла з води. Мама зняла з неї рятувальний костюм і повісила його сохнути під навіс. Коли Джеймі через хвилину обернулася, то малятка ніде не було.

Виявилося, що Еліс оступилася на слизькій підлозі, впала в басейн і каменем пішов на дно. Мама миттєво кинувся рятувати доньку. За нею пішли й інші дорослі. Але коли крихітку дістали, то Еліс не дихала. Серце не билося, а вся вона вже посиніла.

Ніппер почала робити штучне дихання. Протягом дванадцяти хвилин Джеймі боролася за життя дитини. На щастя, після довгих спроб вона відчула серцебиття дочки.

Швидка допомога доставила Еліс в лікарню, де її підключили до апарату штучної вентиляції легенів. З його допомогою дівчинка дихала ще протягом шести днів.

Джеремі Гаррет – лікуючий лікар Еліс зазначив, що маленька пацієнтка отримала серйозні пошкодження не тільки легень, але і мозку. Він сказав, що без наполегливості мами маля могло б загинути.

Цікавий факт, прізвище Джеймі – Ніппер перекладається, як “кліщі”. Точно так сама, мама кліщами вирвала у “старої з косою” свою дівчинку.

Через пару тижнів Еліс вже бігала і гралася з іншими дітьми так, ніби нічого не сталося. Але ось Джеймі ці дванадцять хвилин, коли не билося серце її дочки запам’ятала на все життя.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *