12 Травня, 2024
Моя кохана виросла в селі і у неї просто жахливі сільські звички

Моя кохана виросла в селі і у неї просто жахливі сільські звички

Цілих шість років ми зустрічаємося з моєю дівчиною, все добре, але деякі її повадки мене шалено дратують. Але якщо бути до кінця чесним, то вона багато в чому змінилася за останні роки.

Я все своє життя ріс у великому місті, тому люблю всю цю метушню, шум заповнених людьми вулиць. Тільки вона з зовсім невеликого села. Спочатку вона повільно адаптувалася до життя у великому місті, але потім стала звикати потихеньку.

Ми з нею вчилися в одному університеті. Познайомилися на 1-му курсі. Вона добре виглядає, має добрий характер, порядна, вихована, тільки її сільські замашки у неї і до цього дня залишаються.

Наприклад, вона погано розбирається в деяких технічних моментах. Ясна річ, що використовувати інтернет і говорити по телефону вона може. Тільки коли вона задає питання “Що значить Аіос?”, “Що значить система Андроїд?”, “Що таке браузери?”, я сильно дратуюся.

Адже мені – програмісту, не зрозуміло, як можна не знати таких елементарних речей. Я пояснюю їй все буквально на пальцях, розкладаю по поличках, тільки не дуже вдається. Доходить все до неї повільно.

І ця її звичка голосно розмовляти – взагалі жесть! Мене це просто бісить. Звичайно, в селах зазвичай перегукуються, тільки у мене все в порядку зі слухом. І скільки б я їй це не пояснював, вже стільки років поспіль, поки не виходить нічого. Доводиться регулярно проводити роз’яснювальні бесіди.

Спочатку навчання у ВНЗ Олена одягалася, м’яко кажучи, без смаку. Могла надіти яскраві штани і бліду кофточку, старі туфлі поношені і потерті. Я запропонував їй сходити в магазин разом, де ми придбали якісні та стильні речі, в яких вийти не соромно. І зараз вона вже вміє їх поєднувати. Я цьому дуже радий.

Олена і зараз може сказати деякі неправильні слова. Замість класти – ложить, неправильно ставить наголос в словах. І я тому червонію при друзях і знайомих. Доводиться її поправляти регулярно. Вона з усім погоджується, не сперечається і не злиться. Хоч це добре …

Звичайно, все це неприємно, але ще не все втрачено. Хочеться додати на захист Олени, що вона порядна, охайна, піклується про мене, з ніжністю доглядає, якщо хворію.

Вона смачно готує і балує мене домашніми стравами, вишуканими вечерями, завжди готова вислухати і прийти на допомогу. Ідеальна дружина! Напевно, не варто робити акцент на тому, де людина народилася. Адже головне – це турбота і доброта!

Моя Оленка в курсі того, що я вирішив написати цей лист. У мене немає мети покритикувати її або образити. Просто хочу донести до всіх інших, що якщо ви чимось незадоволені в партнері, то говоріть про це, не замикайтеся всередині, не обговорюйте за очі. Не мовчіть. І тоді щасливе спільне життя вам забезпечена!

Щастя вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *