20 Вересня, 2024
Мудра філософія Меріл Стріп. На озброєння кожній жінці!

Мудра філософія Меріл Стріп. На озброєння кожній жінці!

Ці слова повернуть Вас до гідного життя, вони допоможуть, якщо Ви раптом розкисли, зібратися і впевнено йти вперед.

Чудові слова інтелігентної, чарівної жінки і талановитої актриси. Варто взяти на замітку кожному.

«Я більше не збираюся багато чого терпіти, і не тому, що я стала зарозумілою ні, лише тому, що я досягла певного життєвого етапу – етапу, на якому я більше не хочу витрачати час на те, що не задовольняє мене або на то, що зачіпає мене, завдаючи мені болю.

Я більше не збираюся терпіти цинізм, надмірну критику, жорсткі вимоги будь-якого походження. У мене більше немає бажання задовольняти тих, кому не подобаюся я, любити тих, хто не любить мене і посміхатися тим, хто не стане посміхатися мені у відповідь.

Я більше не присвячу жодної хвилини тим, хто бреше або намагається маніпулювати мною. Я вирішила більше не існувати в прострації лицемірства, брехні і дешевої, нещирої похвали.

Я більше не потерплю ні частково освічених, ні зарозумілих вчених. Я не бажаю розбиратися з плітками, я терпіти не можу конфліктів і порівнянь. Я вірю в те, що світ складається з протилежностей, в те, що світ різноманітний, тому я намагаюся уникати людей з жорстким характером, нездатним пристосуватися до навколишнього світу.

Я зневажаю зради і невірність в дружбі. Я не зможу порозумітися з тими, хто не здатен на справжній комплімент, не здатен підбадьорити і надихнути своїми словами, не зможу порозумітися і з тим, хто не любить тварин. Перебільшення стомлюють мене. І крім усього іншого, я більше не потерплю тих, хто не заслуговує мого терпіння ».

джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *