Найсмачніші страви виходять із невеликого набору продуктів, коли кожен смак кожного інгредієнта чудово відчувається і загальне враження від страви завжди залишається позитивним.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
- яйця варені, 4 шт.;
- огірок свіжий 2 шт.;
- сир, 150 г;
- кукурудза консервована, 100 г;
- часник, 2 зуб;
- кріп, сіль, перець;
- сметана чи майонез.
Приготування
Огірок ріжемо кубиком. Якщо у вас переспів овоч із соковитою м’якоттю, тоді її акуратно вирізаємо ножем і прибираємо, щоб салат швидко не став рідким.
Яйця ріжемо кубиком. Кріп беріть половину пучка і дрібно ріжемо.
Змішуємо сметану або майонез із тертим часником.
З’єднуємо всі продукти, заправляємо соусом і пробуємо, якщо потрібно, досолюємо і перчимо.
Салат можна відразу подавати до столу. Якщо продукти були витягнуті з холодильника безпосередньо перед приготуванням. Якщо ні, відправте його на 30-40 хвилин у холодильник. Щоб він охолонув.
Дивовижно смачний салат, який відмінно поєднується з будь-якими закусками та гарнірами за рахунок кукурудзи виходить ситним. Якщо не любите кукурудзу, спробуйте салат зробити із зеленим горошком, смак вийде іншим, але теж дуже цікавим.
Смачного!