Ніжні млинці на тісті з молока і кип’ятку завжди виходять ідеальними і поєднуються з різними начинками. Сьогодні я пропоную вам три варіанти начинки.
Для приготування тіста вам потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 6 шт.;
- цукор, 6 ст. л;
- сіль, 1 ч.л;
- молоко та кип’ятку по 400 мл;
- олія соняшникова, 6 ст.л;
- борошно, близько 350 г.
Для приготування м’ясної начинки необхідно:
- фарш, 350 г;
- цибуля, 1 шт;
- сіль, перець, спеції, кріп;
- олія соняшникова, 3 ст.л.
Для приготування яєчної начинки візьміть:
- яйця відварені та зелену цибулю, сіль та перець;
- масло вершкове розтоплене або олія соняшникова, 2 ст.л.
Для приготування сирної начинки:
- сир домашній, 350 г;
- яйце, 1 шт;
- цукор та родзинки за смаком.
Процес приготування
Яйця змішуємо з сіллю та цукром, перебиваємо масу віночком.
Всипаємо частинами просіяне борошно, щоб вийшла густа маса.
Вливаємо тепле молоко і перемішуємо до однорідності, вливаємо кип’яток і перемішуємо.
Додаємо залишки борошна, олію та вимішуємо млинцеве тісто.
Випікаємо млинці як завжди на змащеній олією сковороді.
Для м’ясної начинки обсмажуємо кубики цибулі до готовності та додаємо фарш, сіль та перець, спеції та тушкуємо до готовності. Наприкінці додаємо кріп.
Для яєчної начинки нарізаємо пучок зеленої цибулі та кріп, ріжемо кубиками яйця та змішуємо. Солимо і перчимо, поливаємо вершковим маслом або олією.
Для сирної начинки легко змішуємо всі інгредієнти.
Млинці ділимо на 3 частини та загортаємо трубочки з різними начинками.
Млинці дуже смачні, апетитні та ситні, можуть бути як закуска для різних страв, а сирні – це чудовий десерт.