19 Вересня, 2024
“Не вір, що ти чогось не можеш!” Читати всім, у кого опускаються руки

“Не вір, що ти чогось не можеш!” Читати всім, у кого опускаються руки

Не вір, що ти чогось не можеш!

Не слухай чужі сумніви, не приймай чужі комплекси, не проживай чуже життя!

Навіть один і той же шлях різними людьми буде пройдено по-різному, пам’ятай це!
Але скільки разів тобі скажуть: «Не роби! Стій! А ти подумав ?! У тебе не вийде! Тобі не по плечу! »

Люди, які не можуть самі, будуть переконувати тебе в неможливості, передаватимуть свої страхи, а ти, розвісивши вуха будеш впускати кожне слово, упаковуючи в собі, як на полицях книги, щоб потім сліпо в них повірити. Не вір! Це не так! Це їх неможливість, не твоя!

Твої можливості безмежні! І я не перебільшую, не намагаюся тебе підтримати! Що мені до тебе! Я просто хочу, що ти знав правду!

Так, ти можеш тисячі разів падати, але ти завжди зможеш піднятися на один раз більше! І в цих злетах й падіннях ти знайдеш себе! Але якщо ти будеш нескінченно слухати, ти знайдеш їх, тих, інших, життя яких зовсім тобі не потрібне, але ти будеш знову і знову його проживати не розуміючи, чому ж тобі так погано, навіть якщо ти крокуєш по натоптаний стежці! А все, тому що це не твоя стежка! Твоя нехай в вибоїнах, нехай в ямах і ровах, але тільки вона дасть тобі відчуття щастя і свободи! Чужа ж буде вантажем тиснути і тягнути до землі!

Не тягни чужого! Не вір, що ти чогось не зможеш! Закривай вуха, бубни під ніс, тільки не пускай в себе сумніви! Адже хто, як не ти! Це твоє життя і це твої перемоги! Ти можеш все, так як твої можливості безмежні! І все, що тобі треба, повірити в це!

Нікому не дозволяй переконати себе в зворотному! Не погоджуйся на менше! Проживи життя на всю! Крокуй на повний крок, співай на повен голос, дихай на повні груди! Не вір, що ти чогось не гідний! Ти гідний найкращого! А ті, хто говорить це, забороняють собі це краще і брешуть тобі, що і тобі не гоже! Гоже! Ще як гоже! Тягнися вгору, стрибай за сонце, лети до неба і свою мрію! Мрій! Інакше навіщо все це? Адже це твоє життя! Твої правила! Хто якщо не ти ?! Сьогодні, зараз, цієї хвилини!
Кинь сумніви, вимкни коментаторів і повір в себе і свої можливості, а значить в своє життя!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *