7 Липня, 2024
Не проганяйте своє везіння: фраза, якою ми закриваємо двері перед удачею

Не проганяйте своє везіння: фраза, якою ми закриваємо двері перед удачею

Перестаньте «грюкати дверима»…

Ти навіть собі не уявляєш, як часто даєш гарбуза власному щастю одним тільки словом або негативною думкою.

Кожна людина підключена до Всесвіту. Він має величезний мішок з чудесами, щасливими подіями і, звичайно, везінням.

Що таке везіння? Це коли обставини склалися найкращим для тебе чином і сплели неймовірну павутинку дій, завдяки яким здійснилася твоя мрія, здійснилася задумка чи справдився геніальний задум.

Для цього багато чого не потрібно. Лише налаштувати мозок правильно, тренувати хід думок, відстежувати дії та не запускати себе, відкладаючи життя на потім.

Якщо ти в ладу з собою і Всесвітом, то дива та удача завжди поряд. Як тільки починаєш подавати їй сигнали у вигляді фраз-викрутасів — отримуєш «чудеса» у відповідь — невдачу, вічні запізнення, спотикаєшся на кожному кроці, про везіння взагалі мовчу. Комплектом йдуть криві руки, у яких все ламається і з яких все валиться.

Коли ти в собі впевнений і твердо знаєш, що робиш, чого хочеш і про що мрієш — ти виробляєш необхідну енергію, обростаєш потрібною силою для здійснення задуманого. Всесвіт тобі благоволить і допомагає. У такі моменти ти бачиш об’ємніше життя, помічаєш можливості і не сумніваєшся.

Коли ти вимовляєш ось цю огидну фразу: «З моїм везінням …»

Ти від воріт розгортаєш удачу, не даєш привезти тобі потрібне, відриваєш від самого себе, ляскаєш перед обличчям удачі величезними дубовими дверима і залишаєшся в темряві. Все. Вітаю! Ти надіслав сигнал про те, що тобі не потрібна допомога. Ти знецінив себе, бо повідомив, що вже зазнав поразки і змирився з невдачею. Ти попросив собі цю саму невдачу. Ти бажаєш, щоб нічого не вийшло.

Цією фразою ти ображаєш Всесвіт і всю світобудову. Адже виходить, що ти забув усі щасливі та вдалі випадки, які були у твоєму житті. Ти знецінив прожитий досвід, спробував залізти в майбутнє і як би передбачити результат подій. От і отримуй тепер, якщо такий розумний!

Тому дуже тебе прошу очистити свою промову від подібної фрази і припинити грюкати дверима перед удачею. Вона до тебе приходила б частіше, якби ти на неї чекав, вірив, що вона дійсно є і може прийти саме до тебе, не забував би про минулі її візити і згадував із теплотою.

Ти — це щаслива і дуже щаслива людина. Запам’ятай!

Адже навіть негативний досвід чи ситуація — це теж везіння, тільки ми дізнаємося про це набагато пізніше! Але заздалегідь налаштовувати себе і просити непотрібний результат не треба.

Якщо вже хочеться інколи засумніватися в успіху заходу, ти будь чесним перед собою і не соромся висловити емоції страху: «Я зроблю все, що від мене залежить. Я вірю в себе та свої сили. Так, трішечки, звичайно, боязко, але це нормально. Адже я жива людина, а не кіборг якийсь!

Не перетворюйся на квашу ні за що на світі.

Бо фраза «З моїм везінням» робить людину якимось рідкісним киселем, з яким взагалі не хочеться мати справу. Мені, наприклад, точно. А вже про Всесвіт і Удачу говорити навіть нема чого. Вони люблять сміливих та впевнених у собі, ризикових та відповідальних за своє життя людей.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *