20 Вересня, 2024
Образив сильну жінку, ось що з тобою станеться

Образив сильну жінку, ось що з тобою станеться

Коли ви завдасте біль сильній дівчині…

ви виб’єте її з колії. Вона звикла контролювати свої емоції. Зазвичай вона може впоратися зі всім, що життя посилає їй. Але коли ви розбиваєте їй серце, їй потрібен час, щоб вилікуватися. Залишатися в ліжку з купою носовичків. Ридати ридма, поки ніхто не чує. Запитувати, чи знайде вона колись справжнє кохання. У такі моменти вона може стати вразливою, слабкою, але вони необхідні її зцілення.

Коли ви спричиняєте біль сильній дівчині, вона переглядає свої пріоритети. Ви змушуєте її задуматися, чому вона колись дозволила такій людині, як ви, проникнути в її життя, і чому вона дозволила власним стандартам опуститися настільки низько. Ви змушуєте її думати про те, що ще може запропонувати їй цей всесвіт, про те, що ще вона хоче випробувати, крім кохання. Ви змушуєте її ясно бачити перспективи та нагадуєте про те, хто вона.

Коли ви вразите сильну дівчину, ви побачите її силу. Ви побачите, що вона йде від вас без істерики, крику та руйнування навколишніх предметів. Ви спостерігатимете, як вона йде з самоповагою, впевненістю в собі та гідністю. Ви дивитиметься, як вона йде і дивуватиметься, чому ви вирішили відпустити її.

Коли ви спричиняєте біль сильної дівчини, ви назавжди її втратите. Ви будете видалені з друзів з усіх її облікових записів у соціальних мережах. Ваше ім’я буде стерто зі списку контактів телефону. Ви станете частиною минулого, тому що вона не та людина, яка дозволяє негідним її людям залишатися в її житті.

Коли ви спричиняєте біль сильної дівчини, ви тимчасово пораните її. Вона не проведе решту своїх днів, думаючи про вас. Як тільки мине достатньо часу, вона з посмішкою згадає ваші стосунки. Вона не пошкодує про них і не засмутиться, коли подумає про них, тому що вона зрозуміє, що перебування з вами зробило її найкращою людиною, допомогло зрозуміти, чого і кого вона справді заслуговує.

Коли ви завдаєте біль сильної дівчини, ви допомагаєте їй стати ще сильнішою. Ви дозволяєте їй рухатися далі, зосередитися на собі, вирішувати хто вона і чого хоче від нових відносин. Ви даєте можливість вивчити всі варіанти. Знайти того, хто їй підходить, і, що найважливіше, знайти себе.

Ви робите боляче собі. Ви відмовляєтеся від можливості провести життя з тим, хто ставитиметься до вас з повагою, хто допоможе встати, коли ви впадете, хто вкладатиме всі зусилля у відносини. Ви втрачаєте вірну та правдиву дівчину з діамантовим серцем та золотою душею.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *